Αντώνης Κασπίρης: «Η Αναγέννηση Πατρών πρέπει να σωθεί και θα σωθεί»

Αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές πλέον στην Α΄ Κατηγορία. Ο λόγος για τον Αντώνη Κασπίρη που έχει ξεχωρίσει με την φανέλα της Αναγέννησης Πατρών ως «δεκάρι». Πολλές ομάδες ανώτερης κατηγορίας, τον "φλερτάρουν", αφού έχει σημειώσει σημαντικά τέρματα που έχουν δώσει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Ο Αντώνης Κασπίρης μίλησε στο www.patragoal.gr για την πορεία της ομάδας του και όχι μόνο:

«Η χρονιά για την ομάδα, δεν είναι και η καλύτερη, είναι δύσκολη θα έλεγα. Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα για το καλύτερο, μερικές φορές βγαίνει άλλες φορές όχι. Τραυματισμοί, απουσίες, διάφορα προβλήματα δεν μας άφηναν να βρούμε τον ρυθμό που θα έπρεπε να έχουμε σε κάθε αγώνα.

Στα μπαράζ θα γίνεται πόλεμος, γιατί η Αναγέννηση πρέπει να σωθεί και πρέπει όπως κάθε χρόνο να βρίσκεται στα σαλόνια του ερασιτεχνικού.

Μου δόθηκε η ευκαιρία  να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Α΄ Κατηγορία και προσπαθώ κάθε αγωνιστική να την αξιοποιώ με τον καλύτερο τρόπο.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, αλλά το σύστημα διεξαγωγής είναι λάθος. Αυτός ο τρόπος κάνει μερικά γειτονικά ντέρμπι να είναι αδιάφορα».

Επιμέλεια: Bύρωνας Ξυπολιάς

serros