Νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή η Δόξα Χαλανδρίτσας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλύβας

ΣΚΟΡΕΡ: 15’ Π. Καπογιαννόπουλος, 85’ Παναγόπουλος

Πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή της έκανε η Δόξα Χαλανδρίτσας που επιβλήθηκε με 2-0 της Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας, φτάνοντας τους 20 βαθμούς.

Το σκορ για την ομάδα του Νίκου Γιαννόπουλου άνοιξε στο 15ο λεπτό ο 16χρονος Παναγιώτης Καπογιαννόπουλος με σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή.Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λευτέρης Παναγόπουλος πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.  

Ο Παναγιώτης Καπογιαννόπουλος έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε δύο αντιπάλους, πλασάρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε. Η μπάλα πήρε ύψος, ο Παναγόπουλος πήρε το ριμπάουντ και με κεφάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, "κλειδώνοντας" την νίκη για τους Χαλανδριτσάνους.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Βέρρας, Κοτσανόπουλος, Μενύχτας, Αδαμόπουλος, Λιακόπουλος, Μαντζουράκης, Π. Καπογιαννόπουλος (83’ Ζαχαράτος), Διαμαντόπουλος (74’ Νταφογιάννης), Παναγόπουλος, Κουλογιάννης (89’ Κ. Καπογιαννόπουλος), Χριστόπουλος (80’ Γεωργαντόπουλος).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑΣ (Ν. Ψυχογιάννης): Μπούνιας, Αγγελάκης (24’ Μπουλούμπασης - 62’ Κανάγιας), Ντολάνι, Γεωργακόπουλος (81’ Νγκέλα), Ρουμελιώτης, Μαυρομμάτης, Παπαδημητρακόπουλος, Ψυχογιάννης (81’ Ασημακόπουλος), Μαρής, Μάζης, Αϊντίνι.