Η Θύελλα Πατρών στο «Φώτης Αραβαντινός» τους κερδίζει ΟΛΟΥΣ!

 «Φ. ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ»: Αποστόλης Νικολόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρονάς (Σωτηρόπουλος-Ζούλης)

ΣΚΟΡΕΡ: 72΄ Ηλιόπουλος, 92΄ Παπαδόπουλος

Η Θύελλα Πατρών αγχώθηκε, τα «βρήκε σκούρα» κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα του Αετού Πατρών, αλλά τελικά πήρε την νίκη με 2-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο Ηλιόπουλος στο 72ο λεπτό από πάσα του Παπουτσή άνοιξε το σκορ και στο 92ο ο Παπαδόπουλος από ωραία ενέργεια του Γκοτσόπουλου «σφράγισε» την νίκη των «κυανολεύκων». Στο 58ο λεπτό ο Καλλιακμάνης απέκρουσε πέναλτι του Βλασόπουλου.

ΦΙΛΜ:

10΄ Σέντρα του Βλασόπουλου από δεξιά, ο Παπουτσής πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

33΄ Γέμισμα του Βλασόπουλου, κεφαλιά του Κουνάβη η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

36΄ Ο Μπακάλης στην αντεπίθεση, θα βρει ωραία τον Πανόπουλο που θα μπει στην περιοχή, θα κάνει και την σέντρα, αλλά ο Λυμπέρης δεν θα μπορέσει με το κεφάλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

42΄ Απίστευτη ενέργεια του Κωνσταντινίδη από τα αριστερά, έκανε και την σέντρα, αλλά ο Βλασόπουλος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

46΄ Σέντρα του Ηλιόπουλου, αδύναμη κεφαλιά του Παπουτσή, μπλόκαρε ο Καλλιακμάνης.

47΄ Βλασόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, έδιωξε σωτήρια ο Καλλιακμάνης.

55΄ Ο Ηλιόπουλος έβγαλε μια παράλληλα μπαλιά από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε και ο Παπουτσής προ κενή εστίας δεν πρόλαβε να την «σπρώξει» στα δίχτυα.

56΄ Κάθετη του Βλασόπουλου στον Ηλιόπουλο θα «τσιμπήσει» την μπάλα από τον Καλλιακμάνη και ο Χρονάς θα δείξει «άσπρη βούλα».  Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως δεν υπήρχε παράβαση.

58΄ Ο Βλασόπουλος θα εκτελέσει, αλλά ο Καλλιακμάνης θα αποκρούσει σωτήρια.

72΄ Γκοοοοοοοοοοοοοολ για την Θύελλα Πατρών. Απίστευτη μπαλιά του Παπουτσή, ο Ηλιόπουλος μέσα από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ 1-0.

92΄ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοολ. Γκοτσόπουλος με Παπαδόπουλο θα συνδυαστούν πολύ ωραία και ο τελευταίος μετά από σέντρα του πρώτου θα τελειώσει από κοντά για το 2-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Θύελλα Πατρών (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Κ. Κωνσταντινίδης, Κουνάβης, Παναγιωτόπουλος, Δασουράς, Πανίτσας, Βλασόπουλος, Βουτσινάς (64΄ Γκοτσόπουλος), Παπουτσής (75΄ Παπαδόπουλος), Ηλιόπουλος (77΄ Ν. Κωνσταντινίδης), Σκεπετάρης (85΄ Κατριβέσης).

Αετός Πατρών (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Ασκούνης (85΄ Τζίμας), Βύνιας (74΄ Σπηλιωτόπουλος), Μαρκόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης, Κριμπάς, Πανόπουλος, Πουλουπάτης, Λυμπέρης, Μπακάλης (65΄ Μαραγκός).

CazaDiCalze