Νίκη πρωτιάς για την Α.Ε. Πάτρα 2005

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος 

ΣΚΟΡΕΡ: 95΄ Στουπάκης

Η Α.Ε. Πάτρα 2005 επικράτησε 1-0 στο γήπεδο της Ζήριας του τοπικού Φοίνικας/Ζήριας και τερμάτισε πρώτη στην ειδική βαθμολογία των play out της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιάννη Βογιατζή παρότι ήταν αδιάφορη, έπαιξε στα ίσα το παιχνίδι, κερδίζοντας την ομάδα της Αιγιάλειας που «καιγόταν» για την νίκη, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Το γκολ που έστειλε την νεοσύστατη ομάδα της Αιγιάλειας στην Β΄ Κατηγορία σημείωσε ο Γιάννης Στουπάκης στο 95ο λεπτό.

Για την ομάδα της Πάτρας κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο νεαρός Τουλίτσης, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν ο 15χρονος Παντελής Βιλανάκης και ο Νικολόπουλος.

«Να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία την ομάδα του Φοίνικας/Ζήριας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας και το τεχνικό επιτελείο για την μεγάλη φετινή χρονιά, την πρώτη μας στην Α’ Κατηγορία. Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία πάνω απ όλα», αναφέρει η ανακοίνωση της Α.Ε. Πάτρα 2005.

Συνθέσεις:

Α.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑΣ (Ν. Ψυχογιάννης): Ψαριάδης, Ασημακόπουλος (65΄ Αϊντίν), Ντολάνι (71΄ Μπουλούμπασης), Ρουμελιώτης, Κόλα, Μαυρομμάτης, Νγκέλα (59΄ Παπαδημητρακόπουλος), Ψυχογιάννης, Γεωργακόπουλος, Μάζης (76΄ Τέρπος), Μαρής

ΠΑΤΡΑ 2005 (Γ. Βογιατζής): Τουλίτσης, Τσιούστας, Σαλάγας, Νάσης, Αβραμόπουλος, Πουρνατζής, Ραμόπουλος (74΄ Ξυπολιάς), Βουρλούμης (88΄ Βιλανάκης), Γκολφινόπουλος (69΄ Σοφιανός), Παναγόπουλος (85΄ Νικολόπουλος), Στουπάκης.