«Αυτοκτόνησε» η Αναγέννηση Ψαθοπύργου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 35΄ Κοτσίνης

Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου ηττήθηκε με 1-0 από τον αδιάφορο Αστέρα Τσουκαλείκων μέσα στην έδρα της και γνώρισε τον υποβιβασμό στην Β΄ Κατηγορία για 3η φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου ήθελε μόνο νίκη στο δικό της παιχνίδι, ανεξαρτήτως τι θα έκαναν οι υπόλοιποι διεκδικητές της παραμονής, αλλά κατάφερε να «αυτοκτονήσει».

Ένα γκολ του Κοτσίνη στο 35ο λεπτό ήταν αρκετό για τον Αστέρα που τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά στην παρθενική του συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία. Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου από την άλλη επιστρέφει στην Β΄ ΕΠΣΑ μετά από απουσία ενός χρόνου.  

Ντεμπούτο με την φανέλα του Αστέρα έκανε ο νεαρός Τσεκούρας (2002) που πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Τζάφα στο 70ο λεπτό.

Συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Γκανατσούλας, Πυρρής (54’ Καραμάνος), Αθανασόπουλος, Σκιαδάς, Στούπας, Ντούνης, Σεράφης (64’ Μεσσήνης), Παρίσης (6’ λ.τ. Διαμαντόπουλος, 67’ Κουλούρης)), Μιχάϊτα, Παλούκης, Φράγγος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Χαρακίδας, Κράγια, Κολαϊτης, Τσούντος, Καραχάλιος, Βαζούρας, Τζάφα (70’ Τσεκούρας), Παναγιωτόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Κοτσίνης.