Εκμεταλλεύτηκε τα… δώρα και σώθηκε ο Πήγασος Μπεγουλακίου!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας

ΣΚΟΡΕΡ: 77΄ Μ. Μητρόπουλος - 52΄, 55΄ πεν. Μπαλάσης, 87΄ Αθανασόπουλος

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκμεταλλεύτηκε τις ήττες της Αναγέννησης Ψαθοπύργου και της Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας ο Πήγασος Μπεγουλακίου που επικράτησε με 3-1 της Θύελλας στο Αίγιο και παρέμεινε στην Α΄ Κατηγορία για ακόμα μία χρονιά.

Οι «βυσσινί» μπορεί να μην κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους, αλλά όλα έγιναν όπως το ήθελαν και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την σωτηρία της ομάδας τους.

Οι Μπεγουλακιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 52ο λεπτό με τον Μάριο Μπαλάση. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» για το 0-2.

Ο Μάριος Μητρόπουλος στο 77ο λεπτό μείωσε σε 1-2 για το συγκρότημα του Κυριάκου Αθανασίου, για να γράψει τον επίλογο, δέκα λεπτά αργότερα ο αρχηγός του Πήγασου, Γιώργος Αθανασόπουλος.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ψυχράμης, Μανέτας (72΄ Παράνομος), Πλατυκώστας (62΄ Τατάζης), Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αθανασίου, Λιάτος, Διαμαντόπουλος, Μ. Μητρόπουλος, Καυγάς (70΄ Λαμπίρης), Σπηλιωτόπουλος (68΄ Μπαϊνέτας)

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Κ Νιοτόπουλος-Κ. Σπαθής): Μήλας, Γελάσιος, Χρονόπουλος, Ανδριόπουλος, Αθανασόπουλος, Γεωργόπουλος, Λιόγκας, Ούτσικας (88΄ Κατσαρέλιας), Μπαλάσης (89΄ Αναγνωστόπουλος), Σουβαλιώτης (46΄ Μπαρδούσης), Τρίγκας.