"Χ"αρούμενο φινάλε για την Δόξα Χαλανδρίτσας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Οικονόμου

ΣΚΟΡΕΡ: 4' Κωστόπουλος, 5’ Καλογερόπουλος- 28’ Λιακόπουλος, 44’ Μαντζουράκης

Σε ένα από τα πλέον αδιάφορα παιχνίδια Ζαβλάνι/Αίας και Δόξα Χαλανδρίτσας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Πέρυσι τέτοιο καιρό οι δύο ομάδες έδιναν αγώνα μπαράζ για την άνοδο με τον Ζαβλάνι/Αίας να παίρνει την νίκη, αλλά ένα χρόνο μετά το Ζαβλάνι/Αίας που βρέθηκε από το «παραθυράκι» στην Α΄ Κατηγορία (λόγω της τιμωρίας του Αετού Ρίου) επιστρέφει στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Κωστόπουλος και Καλογερόπουλος έβαλαν σε θέση οδηγού το συγκρότημα του Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη. Ο Λιακόπουλος στο 28ο λεπτό μείωσε σε 2-1 και ο Μαντζουράκης στο 44ο λεπτό ισοφάρισε για τους Χαλανδριτσάνους.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη στο 82ο λεπτό, αφού κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Γιώργος Βέρρας είπε όχι στον Κωστόπουλο.

Συνθέσεις:

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Κατσαμπέκης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Καραβούλιας, Χαλκιόπουλος, Καραβάτσος (59’ Γράψας), Γκλαβάς, Αναγνώστης, Καλογερόπουλος, Κούντας (71’ Παπαλεξάτος), Κωστόπουλος.

ΔΟΞΑ ΧΑΛANΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Βέρρας, Καπογιαννόπουλος (66’Μετάνι), Λιακόπουλος, Μπάτραλης, Αδαμόπουλος, Ματζουράκης, Ζαχαράτος (66’ Π. Γεωργαντόπουλος), Βρόντος (88’ Π. Γεωργαντόπουλος), Παναγόπουλος, Κουλογιάννης (79’ Γκάτσος), Μενύχτας.