Έφερε τα... κάτω-πάνω η Αναγέννηση Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Αθανασόπουλος   

ΣΚΟΡΕΡ: 6’ Σανδραβέλης, 11’ Πήλιουρας-59’ Τσίφας, 87’ Κασπίρης, 90’ Μπούμπαλης

Η Αναγέννηση Πατρών φαινομενικά είχε εύκολο έργο πριν ξεκινήσει το ματς απέναντι στην Α.Ε. Δρεπάνου, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο ρόδινα όσο φαίνονταν πριν το ματς.

Ο Σανδραβέλης στο 6ο λεπτό με φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 11ο λεπτό ο Πήλιουρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του που έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό. 

Ο Σωτήρης Τσίφας στο 59ο λεπτό μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του Λαδόπουλου, για να ισοφαρίσει στο 87΄ ο Κασπίρης σε 2-2 για το συγκρότημα του Βύρωνα Καραβία.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 90ο λεπτό με τέρμα του Μπούμπαλη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ένα αποτέλεσμα που εδραίωσε την Αναγέννηση για ακόμα μία χρονιά στην Α΄ Κατηγορία.

Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες λόγω αποβολής του Σανδραβέλη και του Ζαφειρόπουλου στο φινάλε του παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

ΔΡΕΠΑΝΟ (-): Κ. Καρελάς, Μπουρνάκας, Τσάκας, Παρτάλης (85’ Χαρδαλιάς), Αβούρης, Πήλιουρας, Σανδραβέλης, Φραντζής, Οικονομόπουλος, Γ. Καρελάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Β. Καραβίας): Τελάκης, Χριστόπουλος, Γρουζής, Ζαφειρόπουλος, Παναγόπουλος, Μπούμπαλης, Βαρθαλάμης (35’ Τζελέπης-43’ Νικολακόπουλος-67’ Τσίμπιτσης), Δεληγιαννάκης, Τσίφας, Κασπίρης, Ορφανίδης.