Βγαίνει πρωταθλητής: Θύελλα Πατρών ή Ατρόμητος Πατρών;

Με δύο σπουδαία παιχνίδια θα ολοκληρωθούν σήμερα τα play off της Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας που θα αναδείξουν τον φετινό πρωταθλητή και την ομάδα που θα ανέβει στην Γ΄ Εθνική.

Η Θύελλα Πατρών είναι αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου, αφού χρειάζεται έναν βαθμό στο σημερινό της εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Στο κυνήγι της πρώτης θέσης είναι και ο Ατρόμητος Πατρών που παίζει εκτός έδρας με το Πάτραι  και θέλει νίκη δική του και παράλληλα ήττα της Θύελλας Πατρών στον Άγιο Βασίλειο, αφού σε αυτή την περίπτωση οι δυο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 33 βαθμούς αλλά η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Τα δύο παιχνίδια αναβλήθηκαν το περασμένο Σάββατο, θα διεξαχθούν σήμερα στις 17.30 το απόγευμα και θα μάθουμε τον φετινό πρωταθλητή. Το παιχνίδι του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με την Θύελλα Πατρών θα σφυρίξει ο Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους Μπαλτά και Μεϊντανά. Την αναμέτρηση στο γήπεδο του Ρίου ανάμεσα στο Πάτραι και τον Ατρόμητο Πατρών θα σφυρίξει ο Κώστας Ανδριανός με βοηθούς του Κακαφώνη και Ζούλη.

Ραδιοφωνική μετάδοση και των δύο αναμετρήσεων από τον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3!