Θύελλα Πατρών: Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στη φιέστα ανόδου (photos)

Η Θύελλα Πατρών γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική με μία άκρως εντυπωσιακή φιέστα.

Όσοι επιμελήθηκαν την εκδήλωση είχαν ως στόχο να παρουσιάσουν κάτι που θα έμενε βαθιά χαραγμένο στη μνήμη των φίλων της ομάδας και, αν κρίνουμε από το τελικό αποτέλεσμα, τα κατάφεραν.

Η γιορτή είχε αναφορές σε παρελθόν, παρόν και μέλλον, ενώ είχαμε βραβεύσεις σε φορείς της πόλης.

Αρχικά είχαμε φιλικό ματς με Παλαιμάχους δύο διαφορετικών γενεών.

th2

Συγκεκριμένα στην ομάδα των Παλαιών προπονητές ήταν οι Γιώργος Γερογιάννης, Χρήστος Γερολύματος και ο γυμναστής Ανδρέας Καρκαβέλιας. Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν και αγωνίστηκαν οι Σάκης Μεθενίτης, Δημήτρης Κόμπλας, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Παναγιώτης Κοντογόνης, Φωτιάδης, Βασίλης Φίλιππας, Χρήστος Καραπίτσος, Τάκης Σπυρόπουλος, Θόδωρος Μασούρας, Θόδωρος Λαμπρόπουλος, Αλέξης Σπηλιώπουλος, Χρήστος Ξυπολιάς, Γιώργος Μητρόπουλος, Αντώνης Λιώσης,Τάκης Σταθόπουλος, Σπύρος Αθανασόπουλος, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Παπαχρονόπουλος, Παναγιώτης Κρίθης, Δημήτρης Κουτσογιαννόπουλος, Κώστας Ρουμελιώτης, Σάκης Πεφάνης, Κώστας Κυριτόπουλος, Νίκος Κυριτόπουλος και Δημήτρης Θανόπουλος, Κώστας Κωνσταντινίδης ενώ ο Σάκης Δημόπουλος ήταν στο γήπεδο.

Το πρώτο ματς έληξε 8-4. Σκόραραν οι Καραπίτσος (2), Λιόσης (2), Κωνσταντινίδης (2),Ρουμελιώτης, Σουτζόγλου, Κοντογόνης, Θανόπουλος, Θ. Λαμπρόπουλος και Αθανασόπουλος.

Στο άλλο ματς αγωνίστηκε η πρωταθλήτρια ομάδα Νέων του Τάκη Ζαχαρόπουλου με την τωρινή ομάδα. Νικήτρια αναδείχθηκε η τωρινή ομάδα με σκορ 3-2 και μάλιστα με ανατροπή.

Με την ομάδα του Τάκη Ζαχαρόπουλου αγωνίστηκαν οι Θωμάς, Δ. Νικολόπουλος, Λυκούδης, Γραμματικόπουλος, Ντόμας, Σ. Μικελάτος, Δ. Μικελάτος, Μπινιέρης, Μπαλατής, Καρακάσης, Κανελλόπουλος, Λυμπέρης, Καταρτζόπουλος, Θούας, Αλποχωρίτης, Μαντζουράκης και Σταθόπουλος.

Η τωρινή ομάδα: Κωστογιαννόπουλος, Μαργώνης, Κατριβέσης, Βλαχονικολέας, Αθανασόπουλος, Φραγκάκος, Ζαχαρόπουλος, Κούρτης, Πανίτσας, Σπανός, Γκοτσόπουλος, Σκεπετάρης, Παπουτσής,  Παναγιωτόπουλος, Βουτσινάς, Κουνάβης, Δασουράς, Βλασόπουλος, Σουτζόγλου, Ηλιόπουλος.

th3

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Πανίτσας, Δασουράς και Βουτσινάς, ενώ για την τότε ομάδα Νέων σκόραραν οι Σ. Μικελάτος με πέναλτι και ο Β.  Μπινιέρης.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη που έχει καλεστεί, αλλά δεν ήρθε και την πλακέτα πήρε ο βουλευτής του Σύριζα, κ. Σπαρτινός, στον περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα (την παρέλαβε ο Γ. Αγγελόπουλος) όπως και στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη (ο κύριος Καραγκούνης).

Στο φινάλε έγινε η απονομή του τροπαίου από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ στον αρχηγό Θόδωρο Βλασόπουλο και ακολούθησαν τα επινίκια.  

Δείτε (εδώ) πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την φιέστα των πρωταθλητών. 

th4