Νεκτάριος Σκόνδρας: «Όνειρο να αγωνιστεί ο Ατρόμητος Πατρών στις εθνικές κατηγορίες, επιτυχημένη η συνένωση»

Στο www.patragoal.gr μίλησε ο πρόεδρος του Ατρόμητου Πατρών, Νεκτάριος Σκόνδρας σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και απολογιστική συνέντευξη για τον σύλλογο.

Ο έμπειρος παράγοντας των «πορτοκαλί» μίλησε για τις φετινές επιτυχίες του Ατρόμητου, για το όνειρό του, αλλά και για την απόφασή του να αποχωρήσει κάποτε από το Πάτραι 2008 και να μετακομίσει στην ομάδα των Ζαρουχλεΐκων.

Τι αίσθηση σας αφήνει η φετινή χρονιά για τον σύλλογο;

«Σίγουρα ήταν μια επιτυχημένη χρόνια για όλα τα τμήματα του συλλόγου μας. Αποκορύφωμα η κατάκτηση δύο τίτλων μετά από παρά πολλά χρόνια (κύπελλο  ΕΠΣΑ για την ανδρική μας ομάδα καθώς και την κατάκτηση  του πρωταθλήματος της γυναικείας ομάδας και την άνοδο της στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την μεγάλη και επιτυχημένη πορεία της ανδρικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα κατακτώντας τη δεύτερη θέση με τρεις μόνο βαθμούς διαφορά από τη πρωταθλήτρια.

Επίσης δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ξεχωριστή  πορεία της ομάδας νέων μας φθάνοντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς και των υπολοίπων τμημάτων των υποδομών που είχαν ανάλογης πορεία. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη για το σύλλογο μας».

Θεωρείτε πως ήταν έτοιμη η ομάδα για τη Γ΄ Εθνική;

«Στόχος και όνειρο μου από την ημέρα που ήρθα και ανέλαβα ως πρόεδρος το ιστορικό αυτό σωματείο ήταν και θα παραμείνει ο Ατρόμητος Πατρών να αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες. Βεβαίως και ο Ατρόμητος ήταν πιο έτοιμος από πότε, αφού πέρα από την ισχυρή διοίκηση που διαθέτει, ο ερχομός του Γιώργου Μπάρλου ως αντιπροέδρου και επενδυτή μας έκανε πιο σίγουρους και δυνατούς στο να πιστέψουμε πιο πολύ την άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική»

Τα τελευταία χρόνια  βλέπουμε πολλές ενώσεις ομάδων. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με εσάς όταν φύγατε από το Πάτραι 2008 και πήγατε στον Ατρόμητο. Ήταν για καλό αυτή η ένωση θεωρείται;

«Ήταν απαίτηση του κόσμου και των ανθρώπων του Ατρόμητου να γίνει η συγχώνευση  με σκοπό να προκύψει μια πιο ισχυρή ομάδα και διοίκηση, πράγμα και το οποίο έγινε .Το αποδεικνύουν οι συνεχόμενες επιτυχίες των ομάδων μας.

Μη ξεχνάμε ο Ατρόμητος Πατρών έφτασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε τρεις τελικούς κυπέλλου με αποκορύφωση τη φετινή κατάκτηση. Επίσης έχει πρωταγωνιστήσει αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα (δύο φορές δεύτερος με πολύ μικρή διαφορά από τον πρωταθλητή) και μαζί με τους τίτλους που προανέφερα και με τις εξαιρετικές πορείες όλων των τμημάτων αποδεικνύουν την επιτυχία της συνένωσης».

Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που έχει πολλά τμήματα (ακαδημίες, γυναικεία ομάδα, παλαίμαχους) και με πολλές επιτυχίες θα έχουμε την δημιουργία κάποιου νέου τμήματος;

«Όλα τα τμήματα θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους και ελπίζουμε με καλύτερη οργάνωση και δουλειά σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Τι να περιμένουμε από εσάς για τον Ατρόμητο τη νέα σεζόν;

«Ακόμα είμαστε σε συζητήσεις. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως υπάρχουν σκέψεις να κατέβει στο πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων με παίχτες από τα τμήματα υποδομών με σκοπό να στελεχώσουν στο μέλλον την ανδρική μας ομάδα».