Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γκρέκα η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σχεδόν στα τέλη του Ιουνίου, οι άνθρωποι της ομάδος, ξεκίνησαν ήδη να βάζουν τις βάσεις έχοντας στο μυαλό τους την νέα απαιτητική σεζόν.

Μετά την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου η πρώτη κίνηση ήταν να τελειώσουν το θέμα με τον προπονητή Χρήστο Γκρέκα. Ο Γιαννιώτης τεχνικός ανέλαβε το συγκρότημα της Ανατολικής Αιγιάλειας σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος και οδήγησε τον σύλλογο με επιτυχία στην Α΄ Κατηγορία στην διαδικασία των μπαράζ, ενώ η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, μετρώντας μόνο θετικά αποτελέσματα.

Η πρώτη επαφή λοιπόν έγινε σε εξαιρετικό κλίμα με την διοίκηση της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας να αφουγκράζεται τα θέλω του έμπειρου τεχνικού και αμφότεροι, να ετοιμάζονται να συμπλεύσουν και τη νέα χρονιά η οποία θα είναι απαιτητική.

Για να παραμείνει μια ομάδα την νέα σεζόν στην κατηγορία θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού,  οπότε και η διοίκηση εξ αρχής ανεβάζει τον πήχη ψηλά για την φετινή χρονιά. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του σωματείου και σειρά θα πάρουν οι ανανεώσεις-μεταγραφές.