Πρωτοκλασσάτα ονόματα στη μεταγραφική λίστα του Ατρομήτου Πατρών

Δύο πράγματα αναμένουν στον Ατρόμητο Πατρών και προς το παρών δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις. Καταρχήν άνθρωπος της ΕΠΣ, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας των Ζαρουχλεΐκων για άνοδο στην Γ΄ Εθνική ως δευτεραθλητή.

Μπορεί να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, αλλά πολλές Ενώσεις πιέζουν την ύστατη στιγμή. Επίσης το θέμα με τα διπλώματα των προπονητών είναι ένα μεγάλο ζήτημα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από εκεί και πέρα αν η ομάδα αγωνιστεί στο ερασιτεχνικό, μπορεί να μειωθεί το μπάτζετ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα φτιαχτεί μια δυνατή ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει αρκετές «κρούσεις» και επαφές με ποδοσφαιριστές. Άλλες είναι διερευνητικές, άλλες περιέχουν οικονομική πρόταση και  ούτω καθεξής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.patragoal.gr δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε και τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις. Οι «πορτοκαλί» έχουν στην λίστα τους πρωτοκλασάτα ονόματα που έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες και είναι μαθημένοι στον πρωταθλητισμό.

Μικελάτος, Κωστής, Χάχαλης, Σπανός, Τσίμπιτσης, Δημητρακόπουλος, Τσάτος, Παναγιωτόπουλος είναι κάποιοι εξ΄ αυτών. Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν από το ποιοι παίκτες θα ανανεώσουν και γενικότερα από την γραμμή που θα ακολουθήσει ο σύλλογος.