kanelopoulos

Πανμοβριακός: «Κύριοι αφήστε μας στην ησυχία μας»

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου μας μετά και από τις δύο τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές με Πήγασο μπεγουλακίου 15/10 & Άρη Πατρών 22/10 και ψυχανεμιζόμενο ένα παράξενο κλίμα που επικρατεί από διαιτητικής κυρίως πλευράς θέλει να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο Πανμοβριακός δεν αποτελεί επίδοξο πρωταθλητή σε καμία περίπτωση, παρόλες τις εικασίες και εκτιμήσεις των ποδοσφαιρικών κύκλων.

Η νέα διοίκηση καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες το καλοκαίρι διατήρησε σχεδόν ατόφιο τον περυσινό ποδοσφαιρικό κορμό και προπονητικό τιμ σαν ένδειξη αναγνώρισης της καλής δουλειάς που έγινε από όλους και θέλοντας να διατηρήσει το καλό κλίμα που δημιουργήθηκε σε κάθε επίπεδο, με μοναδικούς στόχους μια αξιοπρεπή παρουσία και την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την ομαλή προσαρμογή και ένταξη νεαρών ποδοσφαιριστών που ακολουθούν την ομάδα.

Ο Πανμοβριακός ξοδεύει τα τελευταία χρόνια απεριόριστο χρόνο, πολύ μεράκι και αρκετό χρήμα για να δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα του. Συντηρεί 2 γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα με επεκτάσεις και 2 επισπορές, με ηλεκτροφωτισμό στο 70% του αγωνιστικού χώρου, ανακαινεί σταδιακά τα αποδυτήρια του, ανακαίνισε πλήρως και εξόπλισε τα νέα γραφεία της ομάδας, απόκτησε και λειτουργεί ιδιόκτητο βαν μεταφοράς, λειτουργεί επί 10ετίας τμήματα υποδομών με συμμετοχή στις επίσημες διοργανώσεις.

Δεν ζητάμε τίποτα ιδιαίτερο παρά μόνο τον σεβασμό για την προσπάθεια μας και τον ιδρώτα των παιδιών που αγωνίζονται. Αυτοί πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββάτου και όχι όλοι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που προσβλέπουν κάτι στηριζόμενοι στον αγώνα των αθλητών και την τσέπη των παραγόντων… Κύριοι αφήστε μας στην ησυχία μας να δημιουργήσουμε αυτό που θέλουμε για το μέλλον της ομάδας μας και να χαρίσουμε λίγη ομορφιά στο μικρό χωριό μας και στα 40 πιτσιρίκια που τρέχουν στα γήπεδα μας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να βλέπουμε ως άδολα τα διαιτητικά λάθη από εδώ και στο εξής αλλά πάντα σε ανεκτά όρια. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε την ομάδα μας και να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ομάδες με καλούς παίκτες και διάθεση για μπάλα μπορούν να γεμίσουν γήπεδα και με φιλικά ματς.

Αρνούμαστε δε να υιοθετήσουμε ισχυρισμούς των ποδοσφαιρικών στεκιών ότι σωματεία που στήριξαν τον Κο Μπαλαφούτη στην Δικαστική οδό που ακολούθησε μπορεί να συναντούν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Τέλος σε καμία περίπτωση με την παραπάνω διαμαρτυρία μας δεν θέλουμε να μειώσουμε την αξία των καθαρών νικών των Σωματείων Πήγασου Μπεγουλακίου και Άρη Πατρών που εντός αγωνιστικού χώρου κατέκτησαν επάξια τους βαθμούς των νικών τους και τους συγχαίρουμε για την αγωνιστική τους εικόνα.

Κλείνοντας θέλουμε να ζητήσουμε μια συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας ειδικά για την μέτρια αγωνιστική εικόνα της ομάδας τον τελευταίο διάστημα και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για την βελτίωση και το καλύτερο δυνατό.

Ο Πανμοβριακός έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα πεισμώνει ,συσπειρώνεται και βγάζει το καλό του πρόσωπο.

Διοίκηση ,ποδοσφαιριστές και προπονητές πάντα θα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για το καλό της ομάδας.

Σχετική διαμαρτυρία το σωματείο έχει καταθέσει και στα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΑ όπως φαίνεται στο συνημμένο αρχείο».

Ριόλος 25/10/2016

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      ΔΟΥΡΑΜΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

08