Αλεξανδρόπουλος ο «εκλεκτός» της Θύελλας Πατρών!

Ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος είναι ο «εκλεκτός» για την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Πατρών, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Γερολυμάτο στον πάγκο του συλλόγου.

Ο Αλεξανδρόπουλος τα τρία τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στον Φωστήρα Οβρυάς, κερδίζοντας την άνοδο την περσινή σεζόν με τους «κίτρινους». Έχει δουλέψει στις ακαδημίες του Διαγόρα, στον Ποσειδώνα Πατρών, στον Μέγα Δικέφαλο σε πιο νεαρή ηλικία, δείχνοντας με την δουλειά και την όρεξη που διακατέχει ένας νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός τι μπορεί να καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια. Σήμερα, το απόγευμα ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος θα κάνει την πρώτη προπόνηση με την νέα του ομάδα, καθώς το Σάββατο ακολουθεί δύσκολο ματς με τον πρωτοπόρο Πανμοβριακό Ριόλου.

Ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος δήλωσε στο www.patragoal.gr: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και ο σύλλογος να επιτύχει τους στόχους του. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα του Φωστήρα Οβρυάς που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω προπονητής. Ήταν τρία υπέροχα χρόνια και θα μείνουν ως μια γλυκιά ανάμνηση».