Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Θανόπουλος στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3

Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 μίλησε ο πρόεδρος της Θύελλας Πατρών Δημήτρης Θανόπουλος.

Ο παράγοντας των “μπλε” μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Σωτηρόπουλου και του Αποστόλη Νικολόπουλου και σχολίασε την απόφαση για την πρόσληψη του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως υπάρχουν επαφές με την Παναχαϊκή για συνεργασία των δύο ομάδων τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και σε ευρύτερο πλαίσιο.

Για τον Γιάννη Αλεξανδρόπουλο τόνισε:

“Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον προηγούμενο προπονητή μας κ. Γερολυμάτο που είναι κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ομάδες χρειάζονται ένα “σοκ” και έπρεπε να αλλάξουμε κάτι. Η πρώτη μας επιλογή ήταν ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος. Δεν σκεφτήκαμε κάτι άλλο, ήταν ο πρώτος προπονητής που μας ήρθε στο μυαλό. Είναι ένα νέο παιδί, που έχει παραστάσεις μιας και έχει αγωνιστεί ο ίδιος σε επαγγελματικό επίπεδο και θέλω να σας αποκαλύψω ότι πέρσι στο μεταξύ μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, είχα πει μέσα μου ότι αυτός θα μπορούσε να δουλέψει στην ομάδα μας. Ίσως ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ να γίνει κάτι τέτοιο. Του δίνουμε τη δυνατότητα να εξελιχθεί και να δουλέψει σε μία ιστορική ομάδα όπως η δική μας”.

Για τον αν η άνοδος είναι ο στόχος:

“Φυσικά και είναι στόχος η άνοδος. Όταν είσαι η Θύελλα, ένα τόσο ιστορικό σωματείο, με εγκαταστάσεις, με συμμετοχή για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχεις στόχο την άνοδο. Είναι κάτι που το θέλουμε, αλλά αν δεν γίνει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Θα έρθει του χρόνου ή του παραχρόνου”.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Θανόπουλος προχώρησε και σε μία αποκάλυψη στον “αέρα” του ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 που αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Παναχαϊκή.

Χαρακτηριστικά είπε:

“Εμείς σαν Θύελλα θέλουμε τα παιδιά μας, οι καλύτεροι παίκτες μας να πηγαίνουν στην Παναχαϊκή και όχι σε άλλες ομάδες. Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με την μεγάλη ομάδα της πόλης μας και ίσως την ερχόμενη εβδομάδα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα για αυτή τη συνεργασία. Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε έδαφος για τέτοιου είδους συνεργασίες, αλλά πλέον έτσι όπως λειτουργεί η Παναχαϊκή, είναι ευχή μας, να δίνουμε τους καλούς μας παίκτες εκεί. Μία δυνατή Παναχαϊκή θα κάνει καλό σε όλους μας. Μακάρι να βρεθούμε και εμείς εκεί που αξίζουμε ιστορικά και να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο της περιοχής”.

*Θα ακολουθήσει το ηχητικό με όλα όσα ειπώθηκαν…