Νίκη πρωτιάς με «τεσσάρα» για Πανμοβριακό

O Πανμοβριακός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 4-0 της Θύελλας Αιγίου εκτός έδρας και σε συνάρτηση με την ήττα του Αετού Πατρών αποσπάστηκε από την 2η θέση στο +4.

Το 1-0 προήλθε από τον Νίκο Γραμματικόπουλο στο 26ο λεπτό με ένα κερδισμένο φάουλ μεταξύ του κέντρου του γηπέδου και της περιοχής της Θύελλας, με την μπάλα να καταλήγει απευθείας στα δίχτυα. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 31′ ο Θανάσης Φωτόπουλος θα κάνει ένα δυνατό όμορφο σουτ έξω από την περιοχή και θα στείλει την μπάλα πάλι ψηλά στην δεξιά γωνία , κάνοντας το 2-0 μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ριόλος μπήκε ακόμα πιο δυνατά και έδειχνε από την αρχή να ψάχνει ένα ακόμα τέρμα για να «κλειδώσει» τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 62′ έγινε το 3-0 για την ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Φωτόπουλου, με πλασέ μέσα από την περιοχή αυτή την φορά, μετά από σέντρα του νεαρού Νιφορόπουλου από δεξιά.

Στο 75ο λεπτό καλοεκτελεσμένο κόρνερ του Γραμματικόπουλου, ο οποίος βρήκε τον Σπανό και αυτός με κεφαλιά στην αριστερή μεριά των διχτύων, δεν θα δυσκολευτεί να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Θύελλα Αιγίου (Κυριάκος Αθανασίου): Ψυχράμης, Σπηλιωτόπουλος, Λαλαής, Γκοτσόπουλος (61′ Μάλλιος), Σωτηρόπουλος (78′ Μανέτας), Δαυλάς, Μητρόπουλος (54′ Ραμπούσγια), Γιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος (66′ Ασπρούκος), Αρβανίτης, Λιάτος.

Πανμοβριακός Ριόλου (Ντίνος Σπυρόπουλος): Ζήγκος, Κατσένος, Χριστόπουλος, Κουργιαλάς, Σπανός, Λιάκος (65′ Μπακάλης), Παπαγεωργακόπουλος, Γραμματικόπουλος (78′ Αντωνόπουλος), Παπουτσής (54′ Κουλούρης), Φωτόπουλος, Νιφορόπουλος (71′ Τσιρίκος).

tzivginidis