Νίκη τετράδας!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Πετρόπουλος (Μεϊντανάς – Θανόπουλος)

ΣΚΟΡΕΡ: Αυγέρης 11΄, Χριστοδουλόπουλος 22΄

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την είσοδό της στην τετράδα έκανε η Νίκη Προαστείου που επιβλήθηκε με 2-0 του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου. Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αυγέρης άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Μποζαιτίκων, ενώ στο 22ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 43ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπίρη.

Το ματς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Διονύση Ζαφειρόπουλου λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όπου χρειάστηκε φορείο για να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως και του νεαρού Παπαχριστόπουλου. Το ματς παρακολούθησε και ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος ο οποίος έχει τσεκάρει κάποιους παίκτες από την Νίκη Προαστείου.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης – Χ. Ράντος): Δημόπουλος, Πολύδωρος, Σμπόρας, Ξύδης, Χαλκιόπουλος, Σαρρής, Χριστοδουλόπουλος, Διαμαντόπουλος (73΄ Καϊμακάς), Βέρρας (86΄ Παπαναγόπουλος), Αυγέρης (65΄ Καταβάτης), Δήμας (78΄ Σταματάκης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Χάχαλης, Παλαιολογόπουλος, Μπίρης, Καραχάλιος, Παπαχριστόπουλος (68’ λ.τ. Μπαμπαλιούτας), Μπερτσιάς, Κασιώνης, Φραγκουλάκης, Τσιάτος, Δεληγιαννάκης, Ζαφειρόπουλος (44΄ λ.τ. Μπουρίκας).

Δείτε φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Σαρρή εδώ