Δεν χαρίστηκε ο Ατρόμητος Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς

ΣΚΟΡΕΡ: 7’ πεν. Σιδέρης- 4’, 30’ Σπυρόπουλος, 47΄ Ρουγκάλας, 72’ Αθανασόπουλος, 77’ Μπελεζάκης

Ο Ατρόμητος Πατρών δεν χαρίστηκε στον Λέοντα Αλισσού επικρατώντας με το εμφατικό 5-1 εκτός έδρας, φτάνοντας τους 42 βαθμούς, διατηρώντας μαθηματικές ελπίδες για την είσοδο στην τετράδα (-6), αφού πλέον απομένουν μόνο τρεις αγωνιστικές. Ο Μάριος Σπυρόπουλος άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, αλλά η απάντηση ήρθε τρία λεπτά αργότερα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιδέρη.

Στο 30΄ ο Σπυρόπουλος έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα των Ζαρουχλεΐκων, για να έρθει το 1-3 στο 47ο λεπτό από τον Ρουγκάλα. Στο 72΄ έγινε το 1-4 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπελεζάκης στο 77ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 40ο λεπτό λόγω αποβολής του Μεντζελόπουλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι από το 45ο λεπτό, λόγω αποβολής του Μάριου Σπυρόπουλου.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Α. Πετρόπουλος): Μπαμπέκος, Σιδέρης, Λάτσης (72’ Δρούσκας), Μεντζελόπουλος, Τραχάνης, Λαζανάς, Ξυπολιάς, Αναγνωστόπουλος (60’ Ράθωσης), Μιχαλόπουλος, Αλεξόπουλος, Καραχάλιος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πέφανης): Σουτζόγλου, Στ. Χριστόπουλος, Δ. Χριστόπουλος, Μπελεζάκης, Μαργώνης, Ρουγκάλας, Τζελέπης, Μαντάς, Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Αθανασόπουλος.

genial