Στον "αέρα" το Διακοπτό

Ανησυχία σε πολλούς έχει προκαλέσει η στασιμότητα στον προγραμματισμό του Δήμου Διακοπτού. Με την άνοδο στην Α΄ κατηγορία και τη λήξη συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Τρίψα, δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο πλάνο της αγωνιστικής σεζόν που έρχεται.

Oι παίκτες ένας ένας παίρνουν τα δελτία τους. Η παραίτηση και αποχώρηση από τα αθλητικά δρώμενα, αγγίζει μεγάλο ποσοστό για την ομάδα του Διακοπτού, αν και η περσινή χρονιά σημαδεύτηκε με την επιτυχία της ανόδου και μιας εκπληκτικής πορείας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Δ.Σ. είναι μηδενικό, παρά τις όποιες προσπάθειες του προέδρου, Δημήτρη Λίβα. Η παραίτηση από το πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανή, αφού έχει χαθεί σημαντικός χρόνος, χωρίς να είναι αργά, εφόσον βρεθούν άνθρωποι να «τρέξουν» τον σύλλογο.

Μακάρι να βρεθεί άκρη στην ομάδα της Αιγιαλείας και να υπάρξει συσπείρωση έστω την τελευταία στιγμή. Θυμίζουμε σε περίπτωση που δηλώσει αποχώρηση το κενό που θα δημιουργηθεί, θα καλύψει η Δόξα Χαλανδρίτσας που έχασε στα μπαράζ ανόδου από τον Φοίνικα Σαλμενίκου.

Plateia