Αχαϊκή, όμορφη σαν... πρωταθλήτρια

Αχαϊκή-Άρης Πατρών 2-0 (14’ Ανδρεόπουλος,57’ Μωραΐτης)

Διαιτητής : Καλύβας (Μειντανάς-Ανδριανός)

Συνεχίζει να ελπίζει η Αχαϊκή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο του Άρη Πατρών, παραμένοντας στο -2 από την Θύελλα Πατρών.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

8’ Καλό σουτ του Γραμματικόπουλου, διώχνει σωτήρια ο Σοφίλας.

14’ ΓΚΟΟΛΛ – Ανοίγει το σκορ η Αχαϊκή με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ο οποίος με όμορφη ενέργεια σούταρε από τα πλάγια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σοφίλα.

33’ Λάθος από τους αμυντικούς του Άρη Πατρών, ο Γραμματικόπουλος πιάνει απευθείας ένα εξαιρετικό σουτ αλλά ο Σοφίλας εντυπωσιακά διώχνει σε κόρνερ.

34’ Στην εκτέλεση του κόρνερ για την Αχαϊκή, η κεφαλιά του Ζέλου περνάει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

44’ Μακρινό σουτ του Αθανασόπουλου για την ομάδα του Άρη Πατρών, μπλόκαρε εύκολα ο Κανελλόπουλος.

54’ Πάσα του Μωραϊτη στον Ανδρεόπουλο, με τον «μάγο» να πιάνει το σουτ αλλά τον Σοφίλα να διώχνει και πάλι σωτήρια.

57’ ΓΚΟΟΛΛ  - Διπλασιάζει τα τέρματα της η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου με σκόρερ τον Μωραϊτη.

67’ Σέντρα του Παρασκεύοπουλου, ο Ζέλος πιάνει την κεφαλιά η οποία περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Σοφίλα.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Κανελλόπουλος, Ζέλος (77’ Μικελάτος), Πετρόπουλος (77’ Κατριμπούζας), Σαλαμαλίκης, Μωραΐτης, Παρασκευόπουλος, Γερασιμόπουλος, Ν. Σουρανής (89’ Κωστούρας), Αθανασόπουλος, Ανδρεόπουλος, Γραμματικόπουλος (84’ Ντούβλης)

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Π. Χρηστίδης): Σοφίλας, Π. Κωνσταντόπουλος, Λάτσης (68’ Σκόνδρας), Αθανασόπουλος, Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Βασιλόπουλος, Τζίφας, Μπίτρας, Χουσελάς, Καταρτζόπουλος.