Θέλουν παραμονή Γαβριλόπουλου στην Αχαϊκή

Πετυχημένη παρουσία είχε ο Αλέξης Γαβριλόπουλος στην τεχνική ηγεσία της Αχαϊκής και οι υπεύθυνοι της αχαγιώτικης ομάδας… ψηφίζουν την παραμονή του.

Ο νεαρός προπονητής κρίνεται επιτυχημένος από την εικόνα που έδειξαν οι «κιτρινόμαυροι» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στο σωματείο της Δυτικής Αχαΐας μαζί με τον Ανδρέα Ρουτζαμάνη.

Άλλωστε και ο ίδιος τον Νοέμβρη του 2016, όταν ανέλαβε την Αχαϊκή, επί της ουσίας στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τις συνθήκες δουλειάς που βρήκε, από τους συνεργάτες του που μόνο με καλά λόγια αναφέρεται για την πολύτιμη βοήθεια που είχε και μέλημά του είναι την καινούρια αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσει ένα επίσης ισχυρό σύνολο.

Κατά τα άλλα, την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητήσουν για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου τα διοικητικά μέλη, καθώς επίσης λεπτομέρειες για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει αρχές Αυγούστου και άλλα οργανωτικά ζητήματα (νέα μέλη, χορηγίες, μεταγραφές).