Ένας πρωταθλητής στο ρόστερ του Ατρόμητου Πατρών

Σε μια ακόμα δυνατή προσθήκη προχώρησε ο Ατρόμητος Πατρών σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr καθώς απέκτησε τον Παναγιώτη Δενδρινό που αγωνιζόταν στην Α.Ε. Μεσολογγίου και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Αχαϊκής, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Ο 38χρονος πολύπειρος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Α.Ε. Μεσολογγίου. Στη συνέχεια αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Παναιτωλικό, Ναυπακτιακό Αστέρα, Πατραϊκό, Όμηρο Νεοχωρίου, ΑΕ Μεσολογγίου και Αχαϊκή.

Σήμερα οι «πορτοκαλί» θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση τον Άρη Πατρών στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων.

Περνάει στην επόμενη φάση

Στον αέρα…. είναι πλέον ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ατρόμητο Πατρών και την “ιστορική” Καλαμάτα, αφού τις τελευταίες ώρες το σενάριο που θέλει την “Μαύρη Θύελλα” να παίρνει την θέση του Νέστου Χρυσούπολης στην Football League, είναι πιο αληθινό από ποτέ, αφού η ομάδα της Καβάλας απέστειλε έγγραφο που δεν επιθυμεί την συμμετοχή της

Αυτό σημαίνει ότι η Καλαμάτα θα αγωνιστεί αυτή στην θέση του, οπότε αυτόματα σημαίνει ότι δεν μπαίνει στον α’ γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ατρόμητο το πιθανότερο να περνάει στην επόμενη φάση άνευ αγώνος.