Η συνέντευξη τύπου του Γιώργου Μπάρλου (Live)

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό μέσω του www.patragoal.gr την συνέντευξη τύπου στην Αγυιά

*** Παρελθόν αποτελεί ο Πέτρος Δημητρίου από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ :

Ήταν τιμή μου να έρθω  στην Παναχαϊκή,  μετά από 35 χρόνια προπονητικής.

Δυστυχώς ήρθα σε άσχημη εποχή με απλήρωτους παίκτες.

Η Παναχαϊκή είναι τόσο μεγάλη ομάδα, βοήθησα με το δίπλωμα μου να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Αντιμετωπίσαμε μία περίεργη κατάσταση μετά το ματς με τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα μπαίνει σε μια τάξη πλέον. Το μέγεθος της Παναχαϊκής είναι τεράστιο. Έστω και για 15 ημέρες που βρέθηκα εγώ νιώθω συγκινημένος

Η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Πρέπει να είναι στη σούπερ λιγκ. Θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά η κάθε διοίκηση φέρνει το δικό της προπονητή. Θα έχω ένα συμβουλευτικό χαρακτήρα στο επόμενο ματς

Κύριος ήρθα Κύριος θα φύγω. Ευχαριστώ τους συνεργάτες που είχα.

*** Ομιλία του Σπύρου δήμου που επιβεβαίωσε δημόσια χορηγία ύψους 150.000 Ευρώ επιβεβαιώνοντας το patragoal.gr

*** Ομιλία Γιώργου Μπάρλου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΛΟΥ

Πρέπει να είμαστε πάρα πολλοί προσεκτικοί γιατί ο κόσμος απαιτεί. Παίρνουμε μια ομάδα διαλυμένη. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος σε αυτά που έχουμε δει στα χαρτια. Από το μηδέν ξεκινάμε να στήσουμε την μεγάλη Παναχαϊκή. Δεν αρκούν τα χρήματα όπως είδατε και με τις προηγούμενες διοικήσεις. Αν φτιάξουμε την δομή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε σε όλους τους ανθρώπους που θα εμπλακούν ποιος θα είναι ο ρόλος τους.

Δεν θέλουμε να υποσχεθούμε τιποτα γιατί ο ο δρόμος είναι γεμάτος αγκαθια. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο τι θέλουμε  να κάνουμε και αυτό είναι πολύ απλό. Θέλουμε να εξυγιανουμε την ΠΑΕ. Εγώ και ο κύριος Δήμου νιώθουμε υπερήφανοι για αυτό  που έχει δημιουργηθεί μέχρι στιγμής

Τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την δομή, θα είναι πρόσωπα από την πόλη, αγαπητά σε αυτήν. Θα κριθούμε. Όλα θα κριθούν εκ τους αποτελέσματος. Παραλαμβάνουμε καμμένη γη, Κάτω από το μηδέν. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και πιστεύουμε πολύ γρήγορα θα έρθει η κανονικότητα.

Το 62% είναι θέμα νομικό. Θα μεταβιβαστεί άμεσα. Ο κύριος Οφρυδόπουλος αναλαμβάνει προπονητής. Θα γίνουν τροποποιήσεις. Προτιμώ σαν Γιώργος Μπάρλος ο κόσμος να μην ασχοληθεί με τα οικονομικά και τα χρέη. Υπάρχει διοίκηση και είναι αρμόδια. Οι παίκτες παίζουν μπάλα. Οι φίλαθλοι είναι για να είναι κοντά. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τελείωσε η αποχή των παικτών, θα εξοφληθούν όπως και το διοικητικό προσωπικό, ενώ θα βρεθούμε με προμηθευτές για να συμφωνήσουμε τον τρόπο κάθαρσης τους. Ανταποδοτικά θα γίνουν συμφωνίες. Δεν υπάρχει εμπορικό τμήμα. Υπάρχει ραντεβού σήμερα με τον κύριο Σεμιτέκολο γιατί υπάρχει οφειλή. Παε και Ερασιτεχνική είναι κομμάτια αλληλένδετα, και πρέπει να έχουν κοινή συμπόρευση. Έγινε επαφή με τους οργανωμένους φιλάθλους ώστε να μας εκθέσουν στο προβλήματα τους και να τους ξεκαθαρίσουμε τον σκοπό της ύπαρξης μας στον σύλλογο. Αυτό έγινε σήμερα παρουσία του κυρίου Δήμου. Όλοι μαζί πρέπει να το στηρίξουμε όλο αυτό. Ο καθένας από την πλευρά του.

*** Ο Αλέξης Σπηλιόπουλος μαζί με την βοήθεια του κυρίου Δημητρίου θα κατεβάσουν την ομάδα στον αγώνα με τον Εργοτέλη

*** Παρελθόν αποτελούν ο προπονητής τερματοφυλάκων Δ. Κόμπλας και ο γυμναστής της ομάδας Αιμίλιος Βελλής.