«Άλωσε» τον Πύργο η Θύελλα Πατρών

Την καλύτερη εμφάνιση της πραγματοποίησε η Θύελλα Πατρών, η οποία νίκησε σήμερα στον Πύργο με 4-1 τον Πανηλειακό και πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Πατρινοί μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό έγινε το 0-1 που πέτυχε ο Αγγελής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γιάννης Σκεπετάρης έκανε το 0-2 με σουτ από κοντά μετά από γύρισμα του Βλασόπουλου.

Στο 15′ μετά από πάσα του Σκεπετάρη, ο Ντίνος με σουτ μέσα από την περιοχή ανάμεσα από περίπου πέντε παίκτες των γηπεδούχων που αδράνησαν έκανε και το 0-3, ενώ το 0-4 έγινε και πάλι από τον Σκεπετάρη με σουτ, μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη .

Στο 80′ είχαμε την ανατροπή του Π. Τσίγκρηλα μέσα στην περιοχή, πέναλτι που δόθηκε, και που εκτελέστηκε εύστοχα από τον Δ. Τσίγκρηλα για το 1-4 στη διαμόρφωση του σκορ – τελευταία καλή φάση στο 84′ ένα γυριστό σουτ του Τσαγκάρη βρήκε στο δοκάρι.

Συνθέσεις:

Πανηλειακός (Σ. Αντωνόπουλος): Θεοδωρακόπουλος, Κωστόπουλος (46′ λ.τρ. Παπαπέτρου), Δαλαβούρας, Δ.Τσίγκρηλας, Μπουρνέλης (21′ Λίλα), Κύτταρης, Μπάλλας (75′ Αρβανίτης), Ρούνης, Τσαγκάρης, Π. Τσίγκρηλας, Έλιοτ (46′ Σταματελάτος)

Θύελλα Πατρών (Σ. Πεφάνης): Δημόπουλος, Μαρκόπουλος (63′ Χρυσανθόπουλος), Βασιλικόπουλος, Δημητρίου, Κατριβέσης, Πανίτσας, Βλασόπουλος, Αγγελής (66′ Κούρτης), Ντίνος (83′ Λαζανάς), Κ.Κωνσταντινίδης (72′ Κουτσαντώνης), Σκεπετάρης