Άφησε θετικές εντυπώσεις – “Φωνάζει” για ενίσχυση!

Η Παναχαϊκή σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας άφησε θετικές εντυπώσεις. Οι “κοκκινόμαυροι” του Μιλόσεβιτς, όπως και στα περισσότερα φιλικά σε Ολλανδία και Βέλγιο, έτσι και στην Τρίπολη, έδειξαν καλά στοιχεία και σωστή προσέγγιση πάνω στο αγωνιστικό πλάνο που θέλει να ακολουθήσει ο Σερβοσουηδός τεχνικός.

Και πάλι σε σχηματισμό 4-1-4-1 παρέταξε την ομάδα του ο προπονητής της Παναχαϊκής και δείχνει να καταλήγει πλέον σε ένα τέτοιο σχήμα.

Η ομάδα της Πάτρας αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις ενός ακόμα δύσκολου φιλικού αλλά αυτό δεν αρκεί. Η εικόνα της ομάδας και χθες “φώναζε” για ενίσχυση. Σε συγκεκριμένες θέσεις και από παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν άμεσα. Χρειάζεται οπωσδήποτε τρεις με τέσσερις ποιοτικές προσθήκες για να “γεμίσει” κάπως με εμπειρία το ρόστερ. Θα είναι άδικο για την προσπάθεια που γίνεται μέχρι στιγμής από τον Μιλόσεβιτς και τους ποδοσφαιριστές του να μην ενισχυθεί η ομάδα. Γιατί παρά τις ελλείψεις κάτι φαίνεται να υπάρχει.

Το μπαλάκι πλέον πάει απευθείας στον Σάκη Καλογερόπουλο, ο οποίος είδε το χθεσινό φιλικό από κοντά και σίγουρα θα κατάλαβε και ο ίδιος ότι πρέπει να ενισχύσει τις προσπάθειες του προπονητή και των παικτών. Το τι θα πράξει τελικά, θα το δείξει το άμεσο μέλλον.