Έγινε ενημέρωση για το διαδικτυακό σεμινάριο «Primavera Football About»

Την Δευτέρα 27/4 πραγματοποιήθηκε συνέντευξη – ενημέρωση για το διαδικτυακό σεμινάριο “Primavera Football About”. Στην συνέντευξη παρευρέθηκαν η εκπρόσωπος της εταιρείας A&D Sports Management, Διονυσία Λουκοπούλου, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αχαϊας, Άγγελος Δανιήλ, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής (u17) Θεόδωρος Παχατουρίδης, μέλη της τεχνικής επιτροπής και εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε..  

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 8-10 Μαΐου στην διαδικτυακή πλατφόρμα ZOOM απο την εταιρεία A&D Sports Management υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Αχαϊας. Το κόστος του σεμιναρίου είναι 15€ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων μέσω της Ε.Π.Σ.Α.

Η θεματολογία του σεμιναρίου κινείται σε 3 άξονες: Προπονητική, διοίκηση και καινοτόμες υπηρεσίες στο ποδόσφαιρο. Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι άνθρωποι καταξιωμένοι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ενδεικτικά  ο Anatoliy Timoschtschuk, ο Κώστας Τσάνας, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, Θεόδωρος Παχατουρίδης, Χρήστος Παρασκευόπουλος.

 Η Ε.Π.Σ. Αχαϊας και η A&D  Sports Management θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους δημοσιογράφους για την έμπρακτη στήριξη τους.