Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο Αστέρας Λεοντίου

Ο Αστέρας Λεοντίου έδειξε για ακόμα μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπό του εν μέσω κορονοϊού και απέδειξε ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μπορεί να ενισχύσει την κοινωνική αλληλεγγύη σε αυτή την δυσχερή περίοδο που διανύουμε.

Αντιπροσωπία του Αστέρα βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στο πλευρό του Φωτεινού Αστεριού (Ελ. Βενιζέλου 122) ενισχύοντας τον σύλλογο που βοηθάει οικογένειες με μικρά παιδιά, με τρόφιμα, ρουχισμό κα άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο πρόεδρος της ομάδας του Λεοντίου, Φάνης Αντωνόπουλος, εκ των αρχηγών Αποστόλης Νικολόπουλος, ο ποδοσφαιριστής Διονύσιος Αγγελόπουλος με την εκπρόσωπο του συλλόγου. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Αστέρα, δώρισε και μία πλενόμενη μάσκα στην εκπρόσωπο του «Φωτεινού Αστεριού», με τα χρώματα και το σήμα του Λεοντίου.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ποδοσφαιριστές που μας έδωσαν απλόχερα ότι τρόφιμα-ρούχα τους ζητήσαμε. Σας υποσχόμαστε πως όσο υπάρχει ο Αστέρας Λεοντίου θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τις δράσεις μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το Φωτεινό Αστέρι είναι Εθελοντική Δράση Ανθρωπιστικής Βοήθειας που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 16 ετών.

Δείτε περισσότερα στο tofoteinoasteri.org