Ένα “δεκάρι” παλαιάς κοπής με μοντέρνα στοιχεία

Κύριο μέλημά όλων των ομάδων είναι η προώθηση παικτών από τις ακαδημίες στη βασική ομάδα. Πόσο μάλλον για τον Παναθηναϊκό του οποίου το μπάτζετ διαφέρει σημαντικά σε σχέση με των ανταγωνιστών του και ο οποίος προσπαθεί να διαμορφώσει έναν ελληνικό κορμό στην πρώτη ομάδα. Το σενάριο αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο δεν έχει τους οιωνούς ώστε να υλοποιηθεί.

Την περίοδο προεδρίας του Γιάννη Αλαφούζου το Τριφύλλι επιχείρησε να κάνει κάτι τέτοιο το καλοκαίρι του 2013, όμως σε τελική ανάλυση οδηγήθηκε στα σημερινά αποτελέσματα. Την περίοδο αυτή μάλιστα, έχει να αντιμετωπίσει και τα νέα στοιχήματα που φέρνει στο φως το “νεανικό κουαρτέτο” των “πρασίνων”.

Ένας απ΄ αυτούς είναι ο “δικός μας” Ανδρέας Αθανασακόπουλος του Παναθηναϊκού. Δείτε τι έγραψε το trifilara.gr για τον Πατρινό ποδοσφαιριστή των “πρασίνων”:

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει επιτύχει κάτι πολύ σημαντικό και αυτό είναι να δημιουργήσει δύο επιτελικούς χαφ με πάρα πολύ ταλέντο και σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο πρώτος έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Μπουζούκη.

Ο δεύτερος ακούει στο όνομα Ανδρέας Αθανασακόπουλος και έχει αγωνιστεί μόλις στα πρώτα παιχνίδια για εκείνον. ο νεαρός μεσοεπιθετικός παρουσιάζει τρία σημαντικά πλεονεκτήματα ως προς την τεχνική, την κάθετη πάσα αλλά και την αντίληψη.

Προφανώς Ο 19χρονος πρέπει να εξασκήσει την τακτική του αλλά και να βελτιώσει τη σωματοδομή του. ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει πολλά στο ταλέντο του και πρόκειται να του δοθούν πολλές ευκαιρίες τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.