Έπαιξε όσο χρειαζόταν ο Ατρόμητος Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πετρόπουλος (Μπαλτάς-Καρράς)

ΣΚΟΡΕΡ : 44′ Ανδρεόπουλος, 46′ 85′ Αναγνώστου

Την τρίτη του σερί νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος Πατρών που επικράτησε με σκορ 3-0 απέναντι στην νεανική και λαβωμένη από απουσίες ΑΕ Πάτρα 2005.

Με αυτήν την νίκη ο Ατρόμητος Πατρών “έπιασε” την Αχαϊκή στους 40 βαθμούς (1 παιχνίδι περισσότερο) και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Αχαιό Σαραβαλίου.

Αντιθέτως η ΑΕ Πάτρα 2005 βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα κοντραριστεί με τον ανεβασμένο στα τελευταία Πήγασο Μπεγουλακίου. Αποβλήθηκε στο 61ο λεπτό από τον πάγκο των πορτοκαλί ο Καραπίτσος.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

2′ Σουτ του Παπαπέτρου η μπάλα θα περάσει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Σουτζόγλου.

6′ Σουτ του Κωστή από πλάγια θέση θα μπλοκάρει ο Θανόπουλος.

40′ Σέντρα του Κωστή από τα δεξιά ο Γραμματικόπουλος θα πιάσει το σουτ χωρίς δύναμη για να μπλοκάρει εύκολα ο Θανόπουλος.

41′ Σουτ του Κωστή η μπάλα θα περάσει άουτ.

44′ Ωραίο ένα δύο του Γραμματικόπουλου με τον Κωστή,ο τελευταίος θα κάνει το γύρισμα και από το ύψος της μικρής περιοχής ο Ανδρεόπουλος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

46′ Σέντρα του Κωστή από τα αριστερά ο Μαντάς με ωραία προσποίηση θα αφήσει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Αναγνώστου με σουτ θα γράψει το 2-0.

53′ Ωραία αντεπίθεση για τον Ατρόμητο ο Αγκαράι θα βγάλει την σέντρα από το δεξιά αλλά το σουτ του Ανδρεόπουλου θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

54′ Σουτ του Παναγόπουλου από πλάγια θέση θα αποκρούσει ο Σουτζόγλου.

71′ Σουτ του Κωστή η μπάλα θα περάσει άουτ.

85′ Κόρνερ του Ατρόμητου από τα αριστερά ο Γραμματικόπουλος θα το εκτελέσει με πάσα στον Παπαγεωργίου αυτός θα δώσει πάλι στον Γραμματικόπουλο που θα βγάλει την σέντρα και με κεφαλιά ο Αναγνώστου θα κάνει το 3-0.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Καραπίτσος): Σουτζόγλου, Γερογιάννης, Χριστόπουλος( 80′ Σδρόλιας), Μανθόπουλος, Αγκαράι (59′ Γιαννόπουλος), Αναγνώστου, Ανδρεόπουλος, Τσίμπιτσης, Γραμματικόπουλος, Μαντάς (67’Παπαγεωργίου), Κωστής (75’Μπελεζάκης).

A.Ε. ΠΑΤΡΑ 2005 (Ν. Τσολόπουλος): Θανόπουλος, (85’Σουγλέρης), Σοφιανός, Σταυρόπουλος, Μπουρής, Νάσης, Πουρνατζής, Παναγιωτόπουλος (77’Δημητρέλος), Βουρλούμης, Παπαδόπουλος (59’Γκεβόρι),Παπαπέτρος (70′ Ανδριακόπουλος), Παναγόπουλος.

Eπιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς