Έτοιμος για να διατηρήσει τα κεκτημένα ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τερματίζοντας στην 4η θέση και διαψεύδοντας όλα τα σενάρια του καλοκαιριού που τον είχαν ως μια από τις ομάδες που πιθανότατα θα αποχαιρετούσε την κατηγορία.

Η ομάδα των Βραχνεΐκων έπαιξε καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος «καθαρό» και όμορφο ποδόσφαιρο και δίκαια κέρδισε την άνετη παραμονή της στην κατηγορία, η οποία στο τέλος συνδυάστηκε και με μια πολύ υψηλή θέση στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Διαγόρας θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική έχοντας ως στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό, που αρχικά ξεκινάει με την παραμονή, αφού σε έναν όμιλο 14 ομάδων που υποβιβάζονται 6 σωματεία, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός όπως είναι λογικό.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι Βραχνιώτες θα αντιμετωπίσουν το Τσιλιβή θέλοντας τον κόσμο της Αχαΐας στο πλευρό τους.

Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Ούτσικας (Πήγασος Μπεγουλακίου), Ασπρογιάννης (Κ-20 ΑΕΚ), Γ. Νιφορόπουλος (Πανμοβριακός Ριόλου), Πανάρετος (Παναιγιάλειος), Δρακόπουλος (Καταστάρι), Πέτρου (Κ-20 Αστέρα Τρίπολης), Χαλκιόπουλος (Πανμοβριακός Ριόλου), Γκολφινόπουλος (ΑΕ Πάτρα 2005), Κ. Παπαδόπουλος (ΠΑΣ Γιάννινα), Κοτσόκολος (Παναιγιάλειος), Ράμα (Κ-20 Ολυμπιακού).

Ανανέωσαν οι Παπαδόπουλος, Α. Τρίγκας, Λίπι, Γεωργαντόπουλος, Σταυρόπουλος, Βέρρας, Τριβέλλας, Ρίλντι, Τριανταφυλλόπουλος, Καλλιτσουνάκης, Νικολόπουλος και Κουτρούμπας.

Παρελθόν από την ομάδα των Βραχνεΐκων αποτελούν οι Βασσάρας (Απόλλων Παραλιμνίου), Καταβάτης (Νίκη Προαστείου), Ρουγκάλας (ΠΑΟ Βάρδας), Ζησιμόπουλος (Δίας Σαραβαλίου), Ν. Τρίγκας (Κεραυνός Αγ. Βασιλείου), Μπαμπούνης (Πανγυθεατικός), Αγοράκης (Αχαιός Σαραβαλίου), Σχοινάς (Προοδευτική  Μανωλάδας), Τσιριγώτης (Επισκοπή).