Έχει πάρει φόρα ο Ατρόμητος Πατρών

Ατρόμητος-Δόξα Χαλανδρίτσας 3-0 (63’ Κωστής, 70’ 74’ Ανδρεόπουλος)

Διαιτητής : Πετρόπουλος (Γεωργακόπουλος-Κουτσοχέρας)

Έχει πάρει για τα καλά φόρα ο Ατρόμητος Πατρών, ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε ο Χρήστος Καραπίτσος, πετάει από νίκη σε νίκη και πλησιάζει ολοένα και μεθοδικά τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «πορτοκαλί» νίκησαν σήμερα στο γήπεδο τους την Δόξα Χαλανδρίτσας, αν και στο α’ μέρος δυσκολεύτηκαν αρκετά και τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ομάδα του Νίκου Γιαννόπουλου.

Στο 19’ λεπτό ο Μαντάς με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Βέρρα, ενώ δοκάρι είχε και η Δόξα Χαλανδρίτσας στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Κουλογιάννη με τους “πορτοκαλί” να έχουν πάνω από 4-5 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 65’ λεπτό με σουτ από τα πλάγια του Κωστή, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ανδρεόπουλος έστειλε για ακόμα ένα παιχνίδι την μπάλα στο «πλεκτό» και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό σκόρ διαμόρφωσε και πάλι ο «μάγος» στο 74’ λεπτό, όταν από σέντρα του Κωστή, τελείωσε υποδειγματικά την φάση για το 3-0.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Καραπίτσος): Βεντουρής, Γερογιάννης, Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Αγκαράι, Τσίμπιτσης (85’ Γιαννόπουλος), Παπαγεωργίου (79’ Σδρόλιας), Μαντάς (69’ Π. Γκότσης), Ανδρεόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κωστής (82’ Μπακόπουλος).

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Βέρρας (72’ Π. Γεωργαντόπουλος), Κ. Καπογιαννόπουλος, Κ. Γεωργαντόπουλος, Σουβαλιώτης, Βρόντος, Διαμαντόπουλος (82’ Θεοδωρόπουλος), Ζαχαράτος (79’ Γαρώνης), Παπαγεωργίου, Γραμματσούλιας (85’ Σμυρίλιος), Κουλογιάννης, Μενύχτας.