Έχει φτιάξει ένα απόρθητο “κάστρο” στο “Φώτης Αραβαντινός”

Η Θύελλα Πατρών πανηγυρίζει την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική και η πορεία της αποδεικνύει ότι δίκαια πήρε το εισιτήριο ανόδου, αφού ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος.

Έχει πετύχει ένα μεγάλο ρεκόρ φέτος στην έδρα της, αφού κέρδισε και τα 16 παιχνίδια που έδωσε. Σε 14 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και δύο παιχνίδια για το κύπελλο ερασιτεχνών πέτυχε 16 νίκες καταγράφοντας μια σημαντική επίδοση. Αλλά και στα πλέι οφ πέτυχε κάτι εντυπωσιακό.

Κέρδισε και τα 8 παιχνίδια που έδωσε και δεν είχε την παραμικρή απώλεια. Και είναι μια μεγάλη δικαίωση για την οικογένεια Θανόπουλου που έχει κάνει σπουδαίο αγώνα για αυτή την ομάδα και από χθες βράδυ πήρε μια πολύ μεγάλη χαρά με την επιστροφή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική.

Στα 10 ματς (δεν υπολογίζεται το ματς με Τριταιϊκό) της κανονικής περιόδου σημείωσε 25 γκολ και δέχθηκε 7 τέρματα. Στο Κύπελλο κέρδισε και απέκλεισε με 1-0 τον Διαγόρα Βραχνεΐκων της Γ΄ Εθνικής και 4-0 την Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας. Στα πλέι οφ σε 4 ματς σημείωσε 10 γκολ και δέχθηκε μόλις ένα.

Σπουδαία επίδοση για τους «κυανόλευκους» που έχτισαν το δικό τους σερί στο «Φώτης Αραβαντινός».

CazaDiCalze