Ήταν μία Θύελλα… «να την πιεις στο ποτήρι»

Στο «Φώτης Αραβαντινός» δεν περνάει κανείς. Η Θύελλα Πατρών διέσυρε με 4-0 την Ζάκυνθο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και επανέφερε την ηρεμία και την αισιοδοξία στον σύλλογο μετά το άτυχο αποτέλεσμα της πρεμιέρας στο Ναύπλιο.

Στο 19ο λεπτό μετά από “στημένη” φάση για τους γηπεδούχους, η μπάλα θα στρωθεί στο σημείο του πέναλτι στον Βλασόπουλο που από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δεξιά γωνία του Κουτογλίδη για το 1-0.

Στο 40΄ ατομική προσπάθεια του Βουτσινά που θα περάσει όποιον βρει μπροστά του, θα “σπάσει” στον Σκεπετάρη για το 2-0. Με το «καλημέρα» του δευτέρου μέρους, μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ηλιόπουλο να σουτάρει και τον Πολιανίδη να διώχνει στην αριστερή γωνία.

Στο 49΄ είχαμε το 3-0, με σκόρερ τον Κώστα Κωνσταντινίδη, μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ενώ στο 70΄ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του νεαρού Μπούμπαλη λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Κουνάβης, Δημητρίου, Δασουράς, Πανίτσας (62′ Μπούμπαλης), Βλασόπουλος, Βουτσινάς (71′ Γκοτσόπουλος), Ηλιόπουλος (61′ Σπανός), Κ. Κωνσταντινίδης (71′ Παναγιωτόπουλος), Σκεπετάρης.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 (Σ. Καραμαλίκης): Κουτογλίδης, Πολιανίδης (52΄ Κολευρής), Μπεκατώρος, Πεταλωτής, Κούνια, Ντάσης, Τσουκαλάς (43′ Πατήλας), Γιοχάνες (43′ Πούφλης), Ζυγκερίδης, Σπ. Μαρίνος (43′ Σούρμπης), Κούντικ.