Ήττα και κακή εμφάνιση για τον Διαγόρα στην Ζαχάρω

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Διαγόρας στο πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα το οποίο είχε να γνωρίσει από το περσινό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Ιάλυσο Ρόδου.

Οι Βραχνιώτες δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και δίκαια γνώρισαν την ήττα, από μια ομάδα που έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι του Άρη Ρουμελιώτη, έδωσαν σήμερα μια πολύ «ηχηρή» απάντηση, ότι είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν για να κρατηθούν στην κατηγορία.

Στο 25΄λεπτό της αναμέτρησης και μετά από σέντρα του Σκοζάϊ, ο Καπλάνης με κεφαλιά έβαλε σε θέση οδηγού τον Ολυμπιακό 1-0.

Στο 63΄λεπτό από κόρνερ του Σκοζάι, με κεφαλιά ο Μάριος Τσίτσος έβαλε εκ νέου «φωτιά» στο γήπεδο, κάνοντας το 2-0.

Στο 78’ λεπτό, ο Σκοζάι κέρδισε πέναλτι αλλά ο Παναγόπουλος από τα 11 μέτρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δρακόπουλο.

Στο 88’ λεπτό ο Φώτης Γεωργαντόπουλος είχε την καλύτερη στιγμή για την Αχαϊκή ομάδα, αλλά ο Καπετανάκης του είπε «όχι», κρατώντας το 2-0 και δίνοντας τους τρείς βαθμούς στην ομάδα της Ζαχάρως.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ : Καπετανάκης, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κατελούζος, Τσίτσος, Καλαντζής, Κανάνι (78’ λ.τ. Ηλιόπουλος), Καπλάνης, Κακολύρης(60’ Σκούρτας- 70’ λ.τ. Πλαστουργός), Παναγόπουλος, Σκοζάι(85’ Ζαχαρόπουλος)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ : Δρακόπουλος, Ράμα, Τριανταφυλλόπουλος, Ρίλντι, Κοτσόκολος, Γ. Παπαδόπουλος, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Καλιτσουνάκης, Γεωργαντόπουλος, Ούτσικας