Ήττα στην Ζάκυνθο και οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ο Διαγόρας

Δεν τα κατάφερε για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ο Διαγόρας, ο οποίος γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του Μαχαιράδου από το ΑΟ Τσιλιβή με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα με κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Ζανιά, που έκανε «ονειρικό» ντεμπούτο με την φανέλα των Ζακυνθινών.

Ο Διαγόρας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και είχε την ευκαιρία στα πρώτα 30 λεπτά να πάρει το προβάδισμα, αλλά τελικά έφυγε χωρίς κανέναν βαθμό στις αποσκεύες του και πλέον έπεσε στην 7η θέση και βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και στο +1.

ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ LIVESCORE ΤΟΥ PATRAGOAL

 3΄Σέντρα του Γεωργαντόπουλου από αριστερά, το σουτ του Ούτσικα διώχνει ο Μύρτα, στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα.

10′ Νέα καλή στιγμή για τους Βραχνιώτες, με τον Γεωργαντόπουλο να σεντράρει αλλά τον πορτιέρο των γηπεδούύχων να προλαβαίνει με έξοδο τον Σχοινά, πριν ο τελευταίος γίνει επικίνδυνος.

23′ Σουτ του Μπατσή έξω από την περιοχή και από πλάγια δεξιά θέση, η μπάλα θα περάσει αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Δρακόπουλου.

26′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα με τον Γεωργαντόπουλο να σουτάρει από δεξιά και τον Μύρτα να κάνει μεγάλη επέμβαση και να διώχνει σε κόρνερ και να είναι μέχρι στιγμής ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων.

30’ Φάουλ για τους γηπεδούχους με τον Υψηλό, η μπάλα θα φύγει πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δρακόπουλου.

56′ Σωτήρια απόκρουση του Δρακόπουλου σε σουτ του Μούστα, κρατάει το 0-0.

67΄ Γκόλλ…. Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Υψηλού με τον νεοαποκτηθέντα Ζανιά να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Δρακόπουλου για το γκολ της ομάδας του Πλάνου.

Συνθέσεις

AO Τσιλιβή (Πέτρος Τσούκλης): Μύρτα, Μπατσής, Ζανιάς, Λιβέρης, Ελέζι, Μούστα, Παναγιωτίδης (87΄ Γκέκας), Γεωργίου, Μαρούδας, Υψηλός (90΄ Δεμερτζής), Βερνάρδος

Διαγόρας Βραχνείκων (Χρήστος Τσίκας): Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Πανάρετος, Χαρίζι, Τριανταφυλλόπουλος, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος Γ., Ούτσικας, Γεωργαντόπουλος, Σχοινάς (75΄ Κ. Παπαδόπουλος).