Αγχωτική πρόκριση για τον Άρη Πατρών

Διαιτητής: Σαφαρίκας (Τραγουλιάς-Διαλυνάς)

Σκόρερ:20′ Μιχαλόπουλος, 21′ Παναγόπουλος, 55′ πεν. Λάτσης – 73′ Τζελέπης , 83′ Τσίφας

Αγχωτική πρόκριση για την φάση των 16 πήρε ο Άρης Πατρών που κέρδισε την Αναγέννηση Πατρών με σκορ 3-2. Η ομάδα του Άρη Πατρών στο 55ο λεπτό προηγήθηκε με 3-0 και φάνηκε να καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση, αλλά η ομάδα του Λαδόπουλου κατάφερε να μειώσει σε 3-2 δίνοντας άλλη τροπή στα τελευταία λεπτά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Για την Φάση των 16 ο Άρης Πατρών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕ Καλαβρύτων. Να σημειωθεί ότι και οι δύο προπονητές απουσίαζαν από τον πάγκο τους για διάφορους λόγους ο καθένας.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

6′ Σουτ του Τσίφα η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

19′ Σουτ του Τζίφα η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

20′ Ατομική ενέργεια του Μιχαλόπουλου που ξεκίνησε από τον χώρο της μεσαίας γραμμής πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

21′ Σέντρα του Μητρόπουλου από τα αριστερά κεφαλιά του Παναγόπουλου για το 2-0.

54′ Ο Λάτσης θα ανατραπεί εντός περιοχής από τον Αθανασόπουλο με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

55′ Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Λάτσης για το 3-0.

73′ Σουτ του Τζελέπη η μπάλα θα κοντράρει σε παίχτη του Άρη θα πάρει περίεργη τροχιά και θα κρεμάσει τον τερματοφύλακα για το 3-1.

83′ Φάουλ του Τσίφα από τα αριστερά, θα κρεμάσει τον τερματοφύλακα και θα μειώσει σε 3-2 δίνοντας άλλη τροπή στο παιχνίδι.

85′ κάθετη πάσα του Μητρόπουλου στην πλάτη της άμυνας τετ α τετ ο Παναγόπουλος προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ.Βογιατζής): Ψυχράμης, Θεοδοσόπουλος (63’Σαντίκου), Λάτσης, Καλογερόπουλος, Νταφογιάννης, Μεντζελόπουλος (63’Κεχρανιάς), Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος (72’Φαρδέλλας), Μιχαλόπουλος (76’Αλεξόπουλος), Μητρόπουλος, Παναγόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Φοής): Σοφίλλας(61’Βασιλόπουλος), Αθανασόπουλος, Παναγόπουλος, Ζαφειρόπουλος (46’Τσίμπιτσης),Θωμάς, Α. Χριστόπουλος (63’Αλποχωρίτης),Αδαμόπουλος, Τζίφας (55’Γιάνναρος), Κακαφώνης,Τζελέπης,Τσίφας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς