Αδίκησε τον εαυτό της η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων

του Βύρωνα Ξυπολιά

Στην πρώτη του χρονιά στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων κατάφερε να βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς και στο +2 από την 7η θέση και το υποβιβασμό για την Γ΄ Εθνική.

Η παραμονή ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί και αν και εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα παλέψει στις εναπομείναντες 4 αγωνιστικές για να βρίσκεται και του χρόνου στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων σε ορισμένα παιχνίδια δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης με αποτέλεσμα να έχει αδικήσει πλήρης τον εαυτό της.

Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Σγούρας, όπου διαδέχθηκε τον Ανδρέα Λελάκη και τον Δημήτρη Σουγλέρη καθώς αμφότεροι αποχώρησαν από την τεχνική ηγεσία λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από πλευρά σκοραρίσματος η Ιωάννα Κορλού αποτελεί την πρώτη σκόρερ της ομάδας με 5 τέρματα ενώ την ακολουθούν οι Ακριβή Βασιλακοπούλου (2) και Χαρά Μερτή, Σωτηρία Μήλα, Γιάννα Λαζανά με ένα τέρμα αντίστοιχα.

Το αρνητικό στοιχείο της φετινής χρονιάς για την ομάδα των Ζαρουχλεΐκων είναι οι συνεχείς αλλαγές στον πάγκο της ομάδας με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να βρει την χημεία και την απαιτούμενη σταθερότητα που χρειάζεται.

Ενώ αξιοσημείωτο είναι πως η ομάδα έχει καταφέρει να σημειώσει 4 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα όλες με «λευκή» ισοπαλία.

Τέλος η Δάφνη Κολοβού και η Ευαγγελία Γεωργίου είναι οι μοναδικές αθλήτριες της ομάδας που έχουν αγωνιστεί και στα 10 παιχνίδια της ομάδας, χωρίς μάλιστα να χάσουν λεπτό).

H αρχηγός της ομάδας Γιώτα Ανδρουτσοπούλου (αριστερά)

Στο patragoal.gr μίλησε η αρχηγός της ομάδας Γιώτα Ανδρουτσοπούλου για την φετινή πορεία της ομάδας για πρώτη φορά στην Β΄ Εθνική.

«Μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος η φετινή χρονιά βρήκε τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων για πρώτη φορά στην Β΄ Εθνική.

Η ομάδα παρά τις πολλές  δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή και κατά την διάρκεια της χρονιάς κατάφερε να βγάλει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο παλεύοντας όλα τα παιχνίδια.

Πλέον ο στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή στην Β΄ Εθνική στις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν.

Τέλος εύχομαι να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε και να επιστρέψουμε υγιείς στα γήπεδα».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας την φετινή χρονιά:

1η αγωνιστική Φείδων Άργους – Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων 2-1

2η αγωνιστική Καρυάτιδες Σπάρτης – Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων 3-2

3η αγωνιστική Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων – Αμαζόνες Κορινθίας 4-0

4η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού – Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων 3-0

5η αγωνιστική Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων – Εθνικός Καλαμάτας 3-0

6η αγωνιστική Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων – Άρης Κορίνθου 0-0

7η αγωνιστική Δόξα Πηγαδακίων – Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων 0-0

8η αγωνιστική Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων – Φείδων Άργους 0-0

9η αγωνιστική Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων – Καρυάτιδες Σπάρτης 0-3

10η αγωνιστική Αμαζόνες Κορινθίας – Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων 0-0