Ακόμα κρατάει την τύχη στα χέρια του ο Διαγόρας Βραχνεΐκων (vid)

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων παρά το ότι είχε τις ευκαιρίες και ήταν καλύτερος στην επανάληψη δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Διαβολίτσι παραχωρώντας ισοπαλία 2-2.

Παρολ΄ αυτά η ομάδα του Χρήστου Τσίκα συνεχίζει να κρατάει τη τύχη στα χέρια της, παραμένοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού για ακόμα μία αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε ο Διαγόρας στο 13′ με κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου μετά το κόρνερ του Σχοινά.

Οι Μεσσήνιοι όμως έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς. Αρχικά ο Σεντεμέντες ισοφάρισε στο 17’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πλαστουργού και ο Έλβις Γκελκέρια πέτυχε το πρώτο του γκολ κάνοντας το 1-2 στο 35’, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά απο σουτ του Εμέκα και απόκρουση του Δρακόπουλου.

Το ματς στην συνέχεια κύλησε σε λεπτές ισορροπίες με τον Διαγόρα να τα δίνει όλα για να φτάσει στην ισοφάριση, πράγμα που κατάφερε στο 61ο λεπτό με τον Γρηγόρη Νιφορόπουλο σε φάση μάλιστα στην οποία τραυματίστηκε ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος και την θέση του κάτω απο το γκολπόστ πήρε ο Καλογερόπουλος.

Η ομάδα του Χρήστου Τσίκα είχε πολύ καλές στιγμές επίσης στο 48′ και 49′ με τον Ούτσικα, στο 50′ με τον Γεωργαντόπουλο, 56′ με τον Σχοινά, και στο 83′ με τον Σταυρόπουλο.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βραχνεΐκων (X. Tσίκας): Δρακόπουλος, Ασπρόγιαννης, Πανάρετος (60’ Νιφορόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Σχοινάς (82’ Λιμάτσι), Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλλιτσουνάκης (60’ Κοτσόκολος), Γεωργαντόπουλος, Ούτσικας (90’ Ρίλντι).

ΑΟ Διαβολιτσίου (Α. Μαντζούνης): Κωνσταντακόπουλος (62’ λ.τρ. Καλογερόπουλος), Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Σεντεμέντες, Κυριαζόπουλος Εμέκα, Πλαστουργός (90’ Μέμα), Γκελκέρια, Φωτόπουλος, Μουλιάτος, Γραμματικόπουλος.