Αλλαγμένη προς το καλύτερο… στο δεύτερο γύρο η Α.Ε. Αιγίου

Ύστερα από απουσία κάποιων χρόνων η ιστορική Αθλητική Ένωση Αιγίου επέστρεψε στα ερασιτεχνικά γήπεδα και συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας.

Η ομάδα της Αιγιάλειας από την αρχή της σεζόν είχε ως στόχο την πεντάδα. Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά στη συνέχεια βρήκε τα πατήματά της, ενισχύθηκε σημαντικά με κάποιες σπουδαίες μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Στέφανος Τριανταφύλλου, Ηλίας Τριανταφυλλόπουλος και Χρήστος Τσέντζος είναι κάποιοι εξ΄ αυτών. Με αποτέλεσμα η Α.Ε. Αιγίου να βρεθεί στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς σε ισοβαθμία με την Προοδευτική Πατρών που υπερτερεί πάντως, λόγω της εντός έδρας νίκη με 4-1.

Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Τάκης Παπακωνσταντίνου. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Ηλίας Τριανταφυλλόπουλος, αφού σε πέντε ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί σημείωσε 7 τέρματα. Τον ακολουθούν με 6 και 5 τέρματα αντίστοιχα οι Λυμπέρης και Αντωνόπουλος.

Τέλος η καλύτερη στιγμή της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα είναι η εντός έδρας νίκη την 4η αγωνιστική κόντρα στον νεανικό Άτλα με σκορ 2-1 που είναι και η μοναδική νίκη της Α.Ε. Αιγίου με ομάδα που βρίσκεται στην πεντάδα, ενώ μετράει και μια ευρεία κόντρα στο Σκεπαστό με σκορ 7-3 την 18η αγωνιστική.

Τα εύσημα φυσικά αξίζουν και στη διοίκηση για την πολλή καλή δουλειά που γίνεται σε οργανωτικό επίπεδο, όπως και στα social media. Ενημέρωση που θα ζήλευαν ακόμα και ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς