Αλλιώς το είχαν φανταστεί στον ΑΠΟ Αρόης

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β΄ ομίλου της Α΄ Κατηγορίας με μόλις δύο βαθμούς τερμάτισε η ομάδα της Αρόης.

Οι “κίτρινοι” την φετινή χρονιά στηρίχθηκαν σε ένα νεανικό ρόστερ με τα περισσότερα παιδιά να αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Α΄ Κατηγορία, αφού ο περσινός κορμός της ομάδας αποχώρησε μετά τα «διοικητικά προβλήματα» του συλλόγου.

Όπως ήταν αναμενόμενο στην αρχή του πρωταθλήματος η Αρόη δέχτηκε ντροπιαστικές  ήττες με αποκορύφωμα την ήττα από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με σκορ 8-0 την 2η αγωνιστική.

Στην συνέχεια και μέσα από την ροή των παιχνιδιών οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λεγάτου κατάφεραν να φανούν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Με αποτέλεσμα η ομάδα να καταφέρει να αποσπάσει δύο ισοπαλίες κόντρα σε Δαβουρλή Κ΄92 και Άρη Πατρών την 9η και 11η αγωνιστική με σκορ 2-2 αντίστοιχα και στα δύο παιχνίδια.

Στο τιμόνι της ομάδας βρέθηκε ο πολύπειρος Γιάννης Λεγάτος, ενώ στον αγωνιστικό χώρο η εμπειρία του Παναγιώτη Βερβέρογλου ήταν ενθαρρυντική καθώς προσπαθούσε συνεχώς να ενθαρρύνει τους νεαρούς συμπαίκτες του.

Η ομάδα σε 22 αγωνιστικές μέτρησε 2 ισοπαλίες και 20 ήττες. Ήταν η μοναδική ομάδα της Α κατηγορίας που δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια νίκη. Επίσης είχε τη χειρότερη επίθεση 9 τέρματα, όπως και τη χειρότερη άμυνα καθώς δέχτηκε 76 γκολ.

Από πλευράς σκοραρίσματος οι Σουγλέρης και Δημητρέλης σημείωσαν δύο τέρματα, ενώ τους ακολούθησαν με ένα τέρμα αντίστοιχα οι Φέλερης, Βερβέρογλου, Γκέτα, Καραβάτσος. Πλέον η Αρόη περιμένει να δει τι απόφαση θα παρθεί, ώστε να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την χρονιά 2020-2021.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς