Ανάσα παραμονής με… ανατροπή για τη Θύελλα Πατρών

Μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, να ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι άτυχη (αυτογκόλ, δοκάρι με τον Ντίνο), αλλά η Θύελλα Πατρών κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να πάρει μια τεράστια νίκη με 3-2 κόντρα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα με γκολ που σημείωσε ο Φούφουλας στο 93ο λεπτό.

To παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα της Πάτρας, αφού ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα μόλις στο 4′ με τον Φώτη Σκοζάι που έκανε το 0-1, έπειτα από σέντρα του Κανάνι.

Η απάντηση της Θύελλας ήταν σχετικά άμεση. Στο 28′ ο Δασουράς με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στο 1-1. Στο 41′ όπου οι γηπεδούχοι, έφτασαν κοντά στο 2-1, αλλά ήταν άτυχοι, καθώς είχαν δοκάρι με τον Ντίνο. Και στο 44′ ήρθε η ψυχρολουσία, αφού η ηλειακή ομάδα πήρε πάλι προβάδισμα με 1-2 από ένα αυτογκόλ του Κουνάβη, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι “κυανόλευκοι” αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 60′ σε 2-2 με τον Βλασσόπουλο, με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή.

Και τελικά το ματς έγειρε στο φινάλε υπέρ των γηπεδούχων, με ένα γκολ του πολύπειρου Ντίνου Φούφουλα στο 93′ που βρέθηκε λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις:

Θύελλα Πατρών (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Αδαμόπουλος (46′ Παπαχριστόπουλος), Δημητρίου, Δασουράς (66′ Φούφουλας), Μπούμπαλης, Βλασσόπουλος, Κουνάβης, Ντίνος, Κ. Κωνσταντινίδης (90′ Αθανασόπουλος), Σκεπετάρης (90+4′ Ν. Κωνσταντινίδης).

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Καπετανάκης, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κατελούζος, Καπλάνης, Καλαντζής, Κανάνι (76′ Δούφας), Σκοζάι, Ρούμπος, Παναγόπουλος, Κακολύρης (72′ Πλαστουργός).