Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Σ. Οφρυδόπουλος – To προπονητικό τιμ

Πάνω κάτω ήταν γνωστό εδώ και καιρό, το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση, αλλά πριν λίγο είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο που επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας.

Επίσης ανακοινώθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα του patragoal.gr το προηγούμενο διάστημα.

H επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο. 

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σχεδόν ένα χρόνο μετά και μάλιστα έπιασε ήδη δουλειά καθώς την Τετάρτη (26/2) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους “κοκκινόμαυρους”. 

Άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, ενώ προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Παναγιώτης Τσιάμης. 

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Πέμπτη (27/2) και ώρα 14:00 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου στην Αγυιά, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας Νίκο Λουμπαρδέα“.