Ανεβαίνει βαθμολογικά η ΑΕ Πάτρα 2005

Αστέρας Τσουκαλεϊκων-ΑΕ Πάτρα 0-1 (54’ Παπαπέτρος)

Διαιτητής : Πράνταλος (Πρέζας-Σπυρόπουλος)

Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, η ΑΕ Πάτρα κέρδισε στα Βραχνέϊκα τον Αστέρα Τσουκαλεϊκων, ο οποίος βρίσκεται σε αγωνιστική «κοιλιά» και έχει μείνει στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές φάσεις στο α’ μέρος και με πρωταγωνιστή τον Καραχάλιο, για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, ενώ και στο 18’ λεπτό καταγράφουν την καλό σούτ του Σπηλιόπουλου και την καλή επέμβαση του Θανόπουλου.

Στο 49’ λεπτό ο Τογαντζής βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Θανόπουλο αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ, ενώ στο 54’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Τσολόπουλου προηγήθηκαν, όταν σε μακρινό σουτ από τα 35-40 μέτρα του Παπαπέτρου, η μπάλα ξεγέλασε τον Χρυσοβιτσάνο και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Το ΑΕ Πάτρα είχε την μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσει» το παιχνίδι με την ευκαιρία του Βουρλούμη στο 82’ λεπτό, ο οποιός εντελώς μόνος του απέναντι από τον Χρυσοβιτσάνο, σούταρε ελάχιστα άουτ, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι πήραν ακόμα ένα σημαντικό «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Μητρόπουλος, Χαρακίδας (56’ Παναγιωτόπουλος), Κολαΐτης, Μαράκης, Καραχάλιος, Σολωμός, Παπαγιαννόπουλος, Τογαντζής (77΄ Παππάς), Σπηλιωτόπουλος (61’ Παρασκευάς – 82’ Τσαλαμιδάς), Θωμάς.

ΠΑΤΡΑ 2005 (Ν. Τσολόπουλος): Θανόπουλος, Τσιούστας (55’ Λαγός), Σοφιανός, Αβραμόπουλος, Νάσης, Πουρνατζής, Σταματέλος (81’ Νικολόπουλος), Βουρλούμης, Παναγόπουλος, Παπαπέτρος (69’ Μπουρής), Προσκεφαλάς (51’ Ρηγόπουλος).