Ανοίγει η ψαλίδα της διαφοράς

Ακόμα ένα τρίποντο πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος, ο οποίος επιβλήθηκε της Θύελλας Αιγίου με 2-0, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Α΄Κατηγορίας.

Στην κοινή έδρα του Δημοτικού Σταδίου, ο Παναιγιάλειος είχε τις περισσότερες και καλύτερες τελικές στην αντίπαλη εστία, δυσκολεύτηκε όμως να φτάσει στο 1-0 με τον Χριστόπουλο στο 61΄ και να «καθαρίσει» το παιχνίδι με το πέναλτι του Γκάτση στις καθυστερήσεις.

Στο α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος (φωτ. εφημερίδα Πρώτη της Αιγιάλειας) σπατάλησε τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ, έχοντας οριζόντιο δοκάρι με τον Γκάτση στο 30ο λεπτό. Καλύτερη στιγμή της Θύελλας στο α΄ μέρος, ήταν το πλασέ άουτ του Αρβανίτη στο 21΄.

Το 1-0 του Χριστόπουλου στο 61΄ έβαλε σε θέση οδηγού τους «μελανόλευκους». Στο 93΄, ο Ντόι μετά από ασθενή απόκρουση έδωσε την ευκαιρία στον Γκάτση να διεκδικήσει και να κερδίσει την μπάλα, για να ακολουθήσει η ανατροπή από τον τερματοφύλακα της Θύελλας και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 ο Βαγγέλης Γκάτσης.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Γκοτσόπουλος, Παξιμάδης, Κόλα (82΄ Μακρυγιαννάκης), Αθανασίου, Τζιτζιφάκος, Μανέτας (55΄ Ραμπούσγια), Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Σωτηρόπουλος (60΄ Φιλιππάτος), Μητρόπουλος (74΄ Λαμπίρης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας – Αλ. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Νικολόπουλος (70΄ Καφεντζής), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος, Μπούνας, Κουραχάνης (55΄ Λιάτος), Σκούτας (75΄ Οικονόμου), Χριστόπουλος (88΄ Αποστολής).