Απέδρασε από τον Άργος με… υπογραφή Σπανού! (video)

Μια σπουδαία και συνάμα ιστορική νίκη σημείωσε η Θύελλα Πατρών σήμερα, καθώς επικράτησε με 1-0 του Παναργειακού εκτός έδρας με τέρμα που σημείωσε ο Γιάννης Σπανό στο 94ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν χάσει στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς που είχαν προηγηθεί, ενώ άξιζαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά σήμερα δικαιώθηκαν και πήραν μια πολύτιμη νίκη.

Στο αγωνιστικό μέρος η Θύελλα είχε σπουδαία ευκαιρία στο 6ο λεπτό με τον Τάσο Ηλιόπουλο να ανοίξει το σκορ, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση έγινε μεγαλύτερη από τους γηπεδούχους. Στο 52’ σουτ του Αλάιν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 81’ ήταν η σειρά του Φουφούνη να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Σουτζόγλου.

Και φθάσαμε στις καθυστερήσεις, στο 94’ όταν σε αντεπίθεση ο Βλαχόπουλος έδωσε στον Σπανό, ο οποίος ανατράπηκε από τον Βουρνάζο που είδε την κόκκινη κάρτα. Ο ίδιος ο Σπανός έκανε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, αφού αποδείχθηκε η «χρυσή αλλαγή» για την ομάδα του Σάκη Πεφάνη.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τ.Κίκιλης): Μποζιονέλος- Βασ. Φλεβάρης, Τσάκα, Βουρνάζος, Εμέκα- Κοτσοβός (38’ Αλάιν), Φλεβάρης Χρ. (80’ Μπαλαμπάνης), Μπλάτσος (63’ Φασούλης)- Παιδάκης,Τσιρλίδης, Κυριακόπουλος (63’ Φουφούνης).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ.Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μπούμπαλης, Αδαμόπουλος, Δημητρίου, Δασούρας, Κουνάβης (46’ Σκεπετάρης), Βλαχόπουλος, Βουτσινάς (77’ Γκοτσόπουλος), Ηλιόπουλος (67’ Πανίτσας), Ντίνος (80’ Σπανός).