Απέκτησε εμπειρίες η νεοσύστατη Αυτόνομη

του Βύρωνα Ξυπολιά

Η νεοσύστατη Αυτόνομη δήλωσε την φετινή χρονιά  συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το ρόστερ της ομάδας απαρτιζόταν από κοπέλες μικρής ηλικίας που οι περισσότερες αγωνίστηκαν φέτος για πρώτη φορά.

Η Αυτόνομη βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος χωρίς βαθμό, αφού σε 8 αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία μπροστά στη συμμετοχή.

Στον πάγκο της ομάδας βρίσκονται οι Βασίλης Λιαρομμάτης και Άγγελος Χαρίτος.

Στο www.patragoal.gr μίλησε η κεντρικός αμυντικός της ομάδας Βούλα Ζαφειροπούλου για την φετινή αναγνωριστική πορεία της ομάδας.

«Το γυναικείο τμήμα της Αυτόνομης Π.Ο. έκανε το ξεκίνημα του πρωτάθλημα την φετινή χρονιά. Η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες είναι γνωστή απ΄ το αντρικό τμήμα. Δεν υπάρχει πρόεδρος, δεν υπάρχει αρχηγός, είμαστε όλοι και όλες ισάξια μέλη.

Αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, η πρώτη χρονιά της ομάδας θα ήταν για κάποιους αποκαρδιωτική, αλλά η εξέλιξη των παικτριών μέσα στη χρονιά και το ισχυρό αίσθημα ενότητας ανάμεσά μας αντισταθμίζουν τα αποτελέσματα και μας τονώνουν ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια.

Ο στόχος για φέτος ήταν να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικές απέναντι σε κάποιες ομάδες, που το καταφέραμε ιδίως στο δεύτερο γύρο. Αυτό που δεν έχει επιτευχθεί ακόμα είναι να μπει το πρώτο γκολ, κάτι το οποίο περιμένουμε πώς και πώς και είναι σίγουρο ότι θα το πανηγυρίσουμε δεόντως.

Δεν μας πειράζει που δεν είμαστε υπολογίσιμη δύναμη για τους αντιπάλους μας ακόμα. Εμείς ευχαριστιόμαστε κάθε αγώνα και δεν έχουμε σκοπό να τα παρατήσουμε απλά επειδή, προς το παρόν, έχουμε μόνο ήττες. Τα καλύτερα έρχονται».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας την φετινή χρονιά:

1η αγωνιστική ΑΕ Καλαβρύτων – Αυτόνομη ΠΟ 5-0

2η αγωνιστική Αυτόνομη ΠΟ – Νίκη Τραγανού 0-10

3η αγωνιστική Άρης Τρίπολης – Αυτόνομη ΠΟ 13-0

4η αγωνιστική Αυτόνομη ΠΟ – Ακαδημία Δόξα 98′ 0-3

5η αγωνιστική Λύκοι Αιγιάλειας – Αυτόνομη ΠΟ 11-0

6η αγωνιστική Αυτόνομη ΠΟ – ΑΕ Καλαβρύτων 0-4

7η αγωνιστική Νίκη Τραγανού – Αυτόνομη ΠΟ 8-0

8η αγωνιστική Αυτόνομη ΠΟ – Άρης Τρίπολης 0-8