Απόστολος Μακρίδης: “Μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό”

Xθες, Παρασκευή πραγματοποιήθηκε media day με αφορμή τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Super League 2 ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ΠΑΣ Γιάννινα (12/1/2020-15:15). 

Στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να δουν την προτελευταία προπόνηση και να συνομιλήσουν με τον Απόστολο Μακρίδη και τον Νίκο Μασούρα σχολιάζοντας τα τελευταία νέα και το ματς που έρχεται. 

Ο Απόστολος Μακρίδης μιλώντας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ δήλωσε: 

“Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς. Δεν είναι φόβητρο ο ΠΑΣ. Με τις δυνάμεις που έχουμε θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Έχουμε ήδη αναλύσει τον αντίπαλο με τους ποδοσφαιριστές μας και θεωρώ ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ξεκινά ο δεύτερος γύρος, νομίζω ότι με την διάθεση που δείχνουν τα παιδιά μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό”. 

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, ο Νίκος Μασούρας δήλωσε: 

“Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό το παιχνίδι και θα παλέψουμε για να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Με αφορμή την έναρξη του δευτέρου γύρου, θέλουμε να βγάλουμε μία καλή αντίδραση, κυρίως στα ματς που είχαμε χάσει ή σε εκείνα που δεν είχαμε χάσει, αλλά θα μπορούσαμε να κερδίσουμε”.