Αστέρας Λεοντίου, η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη ο Αστέρας Λεοντίου. Αν και «νεοσύστατη» ομάδα στην κατηγορία, συνδύασε το ελκυστικό ποδόσφαιρο με τα θετικά αποτελέσματα, ενώ «κοίταξε στα μάτια» ακόμη και ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και τους έβαλε δύσκολα.

Πίσω από όλη αυτή την προσπάθεια βρίσκεται μια νεανική διοίκηση που έχει βάλει την προσωπική της «σφραγίδα», το μεράκι της, αλλά και την αγάπη της για το χωριό.

Ο φιλόδοξος τεχνικός Γιώργος Μιχαλιτσιάνος έχει δημιουργήσει μία ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους ακόμη και την είσοδο στην πεντάδα (εφόσον διεξαχθεί το πρωτάθλημα), εξάλλου το υλικό είναι νεανικό και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό (4η θέση με 32 βαθμούς).

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Κώστας Μαργαρίτης με 9 γκολ, ενώ ακολουθεί ο αρχηγός Τάσος Στέλλας με 6 τέρματα και ο Αντώνης Μπάλλας με 5 γκολ (5 ασίστ). Η καλύτερη στιγμή της ομάδας θεωρείται το «τρίποντο» κόντρα στον Κρίνο με σκορ 3-0  (3η αγωνιστική), καθώς αυτή η νίκη ήταν η πρώτη στην ιστορία του συλλόγου.

Η νεοσύστατη ομάδα που επιτελεί έργο και εκτός αγωνιστικών χώρων με διάφορες δράσεις, έχει να επιδείξει κάποια σημαντικά στατιστικά. Σε όσα ματς έχει δώσει ως γηπεδούχος στο δημοτικό γήπεδο Χαλανδρίτσας διατηρεί το αήττητο (4 νίκες-1 ισοπαλία).

Στο γήπεδο Πετρωτού ως φιλοξενούμενος ο Αστέρας μετράει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ στο γήπεδο Βραχνεΐκων αγνοεί τη νίκη (1 ισοπαλίας-3 ήττες).