Α’ ΕΠΣΑ : Αμφίρροπα παιχνίδια…για όλα τα γούστα (Pre-Game)

5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με πολλές αμφίρροπες μάχες προ των πυλών και επικίνδυνα παιχνίδια για τους πρωτοπόρους, σε ένα «μαραθώνιο» που έτσι και αλλιώς κρύβει πάντα τις δικές του εκπλήξεις.

Α’ Όμιλος

Στον α’ όμιλο, η πρωτοπόρος Δόξα Παραλίας θα φιλοξενήσει τον επικίνδυνο και μαχητικό Αστέρα Τσουκαλεϊκων, θέλοντας το 5Χ5 και την παραμονή της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο έταιρος πρωτοπόρος Πανμοβριακός έχει επικίνδυνη έξοδο στην Χαλανδρίτσα απέναντι στην Δόξα, με μοναδικό στόχο την νίκη και το «τρίποντο» που θα τον εδραιώσει στην 1η θέση της κατάταξης.

Στην Κάτω Αχαϊα θα διεξαχυεί το ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας, αφού η Αχαϊκή θα φιλοξενήσει το Λιμνοχώρι, με τον αγώνα πάντως να έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό να είναι τα «καναρίνια» του Αλέξη Γαβριλόπουλου.

Στα Ζαρουχλέϊκα υπάρχει το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Αναγέννηση, σε ένα παιχνίδι που ποτέ δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Στο Σαραβάλι ο Πήγασος θα αγωνιστεί με τον Δία Σαραβαλίου, με τις δύο ομάδες αμφότερες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα σε αγώνα ίδιας ουσιαστικά έδρας, ενώ τέλος στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή ο Αχαϊός θα αγωνιστεί με την ΑΕ Πάτρα 2005, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω και εδώ της κοινής έδρας και των δύο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής στον α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας έχουν ως εξής :

Σάββατο 12/10

Γήπεδο Χαλανδρίτσας, Ώρα 16.30, Δόξα Χαλανδρίτσας-Πανμοβριακός, Ρουμπάνης

Γήπεδο Παραλίας, Ώρα 16.30, Δόξα Παραλίας-Αστέρας Τσουκαλεϊκων, Χρονάς

Γήπεδο Ζαρουχλεϊκων, Ώρα 16.30, Ατρόμητος-Αναγέννηση, Ανδριανός

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας», Ώρα 16.30, Πήγασος-Δίας Σαραβαλίου, Πετρόπουλος

Κυριακή 13/10

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας», Ώρα 16.30, Αχαϊός Σαραβαλίου-ΑΕ Πάτρα, Καδδάς

Γήπεδο Κ. Αχαϊας, Ώρα 16.30, Αχαϊκή-Λιμνοχώρι, Καλύβας

Β’ Όμιλος

Στον β’ όμιλο, ο Παναιγιάλειος δείχνει ασταμάτητος στο πρωτάθλημα και είναι έτοιμος και αυτή την αγωνιστική να σημειώσει ακόμα μια νίκη, αφού φιλοξενεί τον Δαβουρλή στο Αίγιο και θέλει το 5 στα 5.

Από κοντά του ο Αετός Πατρών, ο οποίος θα υποδεχθεί την Θύελλα Αιγίου και θα προσπάθήσει να φτάσει στην 4η νίκη του που θα τον εδραιώσει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο Πετρωτό, εκεί όπου ο Άρης Πατρών θα κοντραριστεί με το Πάτραι, στον πάγκο του οποίου επανέρχεται ο Αλέξης Σπηλιόπουλος, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Τσίκα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον Διαγόρα.

Εξαιρετικό παιχνίδι αναμένεται και στο Προάστιο, ανάμεσα σε Νίκη και Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, δύο ομάδες που παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και διαθέτουν αρκετά νεανικά ρόστερ.

Στην Ακράτα η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τα Καλάβρυτα, ενώ τέλος την Κυριακή έχουμε το ντέρμπι των ουραγών της βαθμολογίας, με τον Ηρακλή να αγωνίζεται απέναντι στην Αρόη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας έχουν ως εξής :

Σάββατο 12/10

Γήπεδο Αγυιάς, Ώρα 16.30, Αετός Πατρών-Θύελλα Αιγίου, Τηλιγάδας

Γήπεδο Προαστίου, Ώρα 16.30, Νίκη Προαστίου-Κεραυνός Αγ. Βασιλείου, Καλύβας

Γήπεδο Πετρωτού, Ώρα 16.30, Άρης Πατρών-ΑΠΣ Πάτραι, Παπαδόπουλος

Γήπεδο Ακράτας, Ώρα 16.30, Αιγείρα/Ακράτα-Καλάβρυτα, Φωκάς

Κυριακή 13/10

Γήπεδο Πετρωτού, Ώρα 16.30, Ηρακλής Πατρών-ΑΠΟ Αρόης, Μπλίκας

Γήπεδο Αιγίου, Ώρα 16.30, Παναιγιάλειος-Δαβουρλής, Οικονόμου